Heyy jij daar! Want jahh, het is bijna weer zover! De race aller tijden zal binnenkort weer gaan plaatsvinden, namelijk de Batavierenrace. In het prachtige oosten van het land met heeeul veel gezelligheid, korte nachtjes, een onvergetelijk feestje en een stukje hardlopen terwijl je wordt aangemoedigd door je mede ELS’ers op de tandem! Tijdens de Batavierenrace zullen er 25 etappes worden gelopen tussen Nijmegen en Enschede waarna er ‘s avonds een van de meest epische studentenfeesten van Europa wordt gegeven. We slapen op de campus van de Universiteit Twente die wordt omgetoverd tot een camping voor alle deelnemers, supergezellig dus! De Bata is dit jaar wat later dan normaal en vindt plaats in het weekend van 24 t/m 26 mei.

Kom jij het ELS AngELS team versterken? Op 6 maart om 13:00 uur zal de inschrijving openen op deze pagina. Na het invullen van je naam word je gelijk doorgeleid naar een pagina waar je jouw etappevoorkeur kan opgeven. In de afbeelding hieronder kan je alvast koekeloeren welke etappes er zijn zodat je alvast kan nadenken over je voorkeuren. Er zijn 9 dames- en 16 herenetappes maar er geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus zorg dat je op tijd bent want we delen de etappes in met de eerste 25 aanmelders. Verder hebben we ook buschauffeurs nodig en aanmoediging is altijd welkom, dus mocht je hiervoor mee willen, geef je dan ook op!

We kunnen ons het bijna niet voorstellen dat iemand uiteindelijk toch niet meer mee zal willen doen met dit epische evenement, maar helaas heb je het niet altijd voor het kiezen. Dus mocht je helaas toch niet meer mee kunnen racen, dan kun je je nog tot en met 8 april kosteloos afmelden. Als je je na deze datum nog afmeldt, dan moet je zelf iemand zoeken die jouw plekje in het team vervangt.

Ook net als vorig jaar komt er de mogelijkheid om het ELS AngELS hardloopshirt te bestellen, hierover later meer info. Pak die hardloopschoenen snel uit de kast en begin met trainen en dan zien we je hopelijk aan de start van de Bata op 24 mei!!

 

Wat: Batavierenrace
Datum:
24 – 26 mei 2024
Waar: Van Nijmegen naar Enschede
Kosten: +- 40 euro
Etappeindeling:

Log in om in te schrijven

Aanmelden voor bestaande gebruikers