Op 14 maart is het tijd voor de volgende Lustrumactiviteit, Maart roert zijn Taart! Wie o wie kan het beste baksel maken in slechts drie uur tijd, laat het zien op deze avond tijdens de vrije opdracht van Maart roert zijn Taart.

Om 18:00 verzamelen alle teams en de jury zich op het Bastiaanplein voor het startschot, vanaf dat moment heb je drie uur de tijd om met je team een meesterwerk te bakken. Om 21:00 verzamelen we in de Ruif waar onze strenge doch rechtvaardige jury bestaande uit Janny en Robert alle taarten grondig op de proef zullen stellen, en het team met de beste taart zullen kronen tot Meesterbakkers van ELS.

Tijdens het bakken zullen de juryleden langskomen bij elk team. Dus zorg dat je met je team in Delft aan het bakken bent!

Wat: Bakwedstrijd Maart roert zijn Taart

Wanneer: 14 maart om 18:00

Waar: verzamelen om 18:00 op het Bastiaansplein, om 21:00 de grote uitreiking in de Ruif.

Aanmelden: Schrijf hier alleen je naam op zodat we weten wie meedoet, je wordt dan doorgestuurd naar een Google Forms waar je je teamnaam kunt invullen. Je kan je ook alleen aanmelden, en dan zullen wij een team voor je vinden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers