Club van 100

De Club van 100 is een prestigieuze club van (oud-) ELS leden en bestaat dan ook louter en alleen uit prominente ELS bazen. De Club van 100 is zeer exclusief, je kunt er slechts voor gevraagd worden door leden van de Sponsorcommissie, en alleen wanneer de Sponsorcommissie daar unaniem toe beslist. Het gevraagd worden voor de Club van 100 is uiteraard een zeer grote eer en deze eer valt slechts ten deel aan diegenen die ELS een warm hart toegedragen hebben en dit ook hebben laten blijken in hun langdurige lidmaatschap.

Daniël Eikelenboom

Judith Termote

Maurice Rijs

Milan Vermeulen

Milan Vermeulen, Commissaris Trainingen van het 20e bestuur van ELS, maar misschien beter bekend als trotse huisanalist van ELS. Voor vakkundige data-analyse en goede presentatie hiervan moet je bij Milan zijn. Daarnaast is Milan natuurlijk bekend van Milan’s duurronde waarbij hij bijna elk weekend klaar stond om als wegkapitein mensen langs een systematisch uitgestipte route te leiden. Deze systematische route’s worden tot de dag van vandaag ook nog steeds voor WheELS gebruikt.

Remco Boere

De site waar je je nu bevindt had niet kunnen bestaan zonder Remco Boere. Als lid van de htmELS heeft hij veel bijgedragen aan de nieuwe site en zelfs de routes plug-in helemaal zelf gebouwd. Daarnaast was hij natuurlijk penningmeester van het 21e bestuur van ELS en een echt rekenwonder. Om zeker te weten of de nieuwe penningsmeester dat ook was, vroeg Remco altijd dezelfde vraag aan de kandidaat penningmeester op de wisselALV. “Hoeveel ogen zitten er op een dobbelsteen?”

Bart Hulst

Tim Ruwiel

Celine Marsman

Vincent van der Wal

Jeroen van Uitert

Casper Vertregt

Wouter Tel

Anne van der Meer

Else Dekker

Jelmer Kraaijeveld

Ties Kerssemakers

Frank Hogervorst

Wikke Alphenaar

Jan-Willem Broos

Eline Stubert

Harm Cnossen

Bernhard Westerhof

Hoppa, de sponsorcommissie kreeg de 100 flappen van Bernhard – ofwel Benno, ofwel Bernadt handje contantje, want zo werkt Benno. Praatjes vullen geen gaatjes. Hoewel, praten kon hij als de beste als voorzitter van het zeventiende bestuur van ELS. Ook de AirmELS, de ELA, de SPIEDredactie, de lustrumcommissie, de sponsorcommissie, de HtmELS en de OrakELS hebben jarenlang kunnen rekenen op de inzet van Benno. Onopgemerkt? Zeker niet. Want als Benno ergens was, dan had je
dat wel door. Feestjes, activiteiten, trainingen, reizen; Benno was present met zijn tomeloze energie en enthousiasme. Een fenomeen is hij inmiddels, en dat komt niet alleen door de ongeëvenaarde manier waarop hij een Schultie kon consumeren.

Mirjam Post

De ervaring die Mirjam in het onderwijs heeft opgedaan kwam goed van pas tijdens het zeventiende bestuur van ELS, want als secretaris van dit bestuur kon ze daarmee mooi haar puberale medebestuursgenootjes in het gareel houden! Daarnaast was Mirjam de eerste secretaris uit de geschiedenis van ELS die consequent de notulen voor de deadline af had. Een uitzonderlijke prestatie naast het bijwonen van alle feestjes, wedstrijden en activiteiten die ELS biedt. Naast Proteus heeft ELS echt de studentenwereld voor Mirjam geopend en heeft ze zich tot het eind van haar studie actief ingezet voor ELS.

Janbert Aarnink

Het voorbeeld voor de langstudeerders onder ons. Als ELSer is hij misschien wel het bekendst als de voorzitter van het tiende bestuur, of die jongen die in de winter van 2016 nog een 39er heeft gereden. Maar Janbert heeft vooral uitgeblonken in zijn studententijd. Een MBA in Rotterdam, een stage in het Midden-Oosten, exchange student in Korea, de Transsiberie express en ook nog een klusje in Amerika, Janbert heeft het allemaal geflikt tijdens zijn studententijd. Daarnaast heeft ELS altijd een warm plekje in Bertjes hart gehad tijdens al zijn avonturen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat hij in deze lijst staat!

Robert de Boer

Bob is een van de weinige ELSers met voetbaltalent, Bob is dan ook dé reden dat ELS de NSSK Voetbalbeker (bijna) altijd mee naar Delft mag slepen. Bob staat binnen ELS bekend als een rustige, maar erg sympathieke gast. Ook is hij wedstrijdsecretaris van het 12e bestuur geweest en lid van de wedstrijdcommissie en de sponsorcommissie!

Jules Markenhof

Jules is de eerste niet oud-bestuurder die het tot de Club van 100 heeft geschopt. En als iemand deze eer ten dele mag vallen, dan is het Jules wel. Jules heeft namelijk het ELScaleren tot een kunst verheven, hij zal er nooit voor terugdeinzen om een suffe borrel uit de saus te laten ELScaleren, de boel op stelten te zetten en mensen op te zwepen om uit hun plaat te gaan. Verder is hij ook trainer geweest en was hij lid van de Party-AnimELS, de AirmELS, de Sollicitatiecommissie en de meest belangrijke commissie, de Sponsorcommissie. Verder had Jules overal verstand van ‘Je weet toch?!’.

Laura Bogers

Voor de sponsorcommissie was het lastig te achterhalen wat Laura allemaal wel niet voor ELS gedaan heeft, haar bestuursgenoot Steven antwoordde met ‘Freaking alles’. Waar we in ieder geval zeker van zijn is dat ze secretaris van het 11e bestuur was en de ELA, de AirmELS, de RoddELS en de lustrumcommissie heeft gedaan. Maar buiten al deze verdiensten was Laura ook vele jaren dé vrolijke lach van ELS!

Tjerk Bakker

Helaas voor de andere leden voor de Club van 100 valt er niets meer te winnen bij de Club van 100 sinds Tjerk (ookwel bekend als Tjibbe) lid is. Tjerk staat er namelijk om bekend om het alleenrecht op winnen te hebben. Bij ELS won hij bijvoorbeeld alle trainingen, net als dat hij elk jaar opnieuw WheELS won. Buiten het winnen van zo’n beetje alles wat er te winnen viel, deed Tjerk nog meer voor de vereniging. Zo was hij penningmeester van het 10e bestuur en deed hij commissies als de ELA en de Promo.

Jelle Wijnja

per 12-02-2015

Jelle Wijnja kennen we binnen ELS als een enorm vriendelijke, goedlachse persoon, waar je altijd een praatje mee kunt maken. Jelle is voor ELS echter meer dan ‘alleen’ een prettige verschijning, Jelle was voorzitter van het 12e bestuur. Met het 12e bestuur heeft hij de SKiKa opgericht, waar hij zelf ook in heeft gezeten, de SKiKa organiseert een skeelerevenement voor basisscholen en steunt daarmee de strijd tegen kinderkanker. Daarnaast heeft Jelle nog in de AirmELS, de ELA en de Sponsorcommissie gezeten.

Arnoud Haffmans

per 07-01-2015

Arnoud Haffmans is een zeer gewaardeerd lid, die veel voor ELS heeft gedaan.  Zo is deze “beul van Baarlo” trainer geweest, maar is zelf ook een goede schaatser en skeeleraar, die in z’n eentje 24 uur doorgaat en dan bijna 500 km aflegt. Naast dat hij veel commissies heeft ondersteund in zijn tijd bij ELS, was hij ook bestuurder. In 2005-2006 was hij namelijk wedstrijdsecretaris van het 7bestuur.

Peter de Vries

per 11-11-2014

Peter de Vries heeft zich binnen ELS niet alleen ontwikkeld als goede schaatser, die meerdere jaren de snelste man bokaal heeft gewonnen, maar ook als gerespecteerd en enthousiast bestuurder. Hij heeft door de jaren heen vele commissies ondersteund en in 2009-2010 was hij voorzitter van het 11bestuur. Mede door zijn gevatte humor en zijn passie voor het schaatsen is hij van grote waarde geweest voor ELS.