In het najaar hebben we met ELS lekker geld verdiend doordat er 10 leden hebben geholpen met opbouwen! De afbouw is een flinke klus en hiervoor hebben we veel mensen nodig om deze klus in een dagdeel te kunnen klaren. Dit jaar is het op maandag 25 maart. Kom helpen want het is heel gezellig en ELS wordt er ook een handje meegeholpen!

ELS gaat hier ook aan meedoen, hiervoor krijgt ELS 15 euro per persoon per gewerkt uur. We zijn dus op zoek naar 10 ELS’ers die wat goeds willen doen voor de vereniging. het belooft een gezellige avond te worden samen en eten is inbegrepen!

Hieronder wat belangrijke info over de werkactie:

  • De werkzaamheden zijn fysiek. Denk aan sjouwen, sjorren en dergelijke.
  • De leden wordt een gratis maaltijd aangeboden. Aanvang voor het de maaltijd is 17.15 uur.
  • Aanvang voor de leden die niet mee-eten is 17.45 uur.
  • Alle vrijwilligers melden zich aan bij de contactpersoon X bij aanvang van de shift. Na afloop melden alle leden zich ook weer af. Op basis hiervan wordt er op nacalculatie berekent welke bijdrage de vereniging kan factureren.
  • Werkzaamheden gaan van start om 18.00 uur en duren totdat de ballonhal staat en de contactpersoon X aangeeft dat de werkzaamheden zijn afgerond. Maximale eindtijd is gesteld op 23.30 uur.
  • Verenigingsleden dragen stevig schoeisel, een lange spijkerbroek en krijgen handschoenen aangereikt van X TU Delft.
  • Bij slecht weer zoals harde wind of zware regenval moeten de werkzaamheden worden uitgesteld/verplaatst. Hierover zal contactpersoon X zo spoedig mogelijk schakelen met de contactpersoon vereniging, zodat de vereniging de bijdrage op een ander moment kan leveren.

Wil je gezellig komen helpen op 25 maart? Zet dan snel je naam op de lijst hieronder, er is plek voor 10 mensen. Meldt je aan voor 1 maart!

Aanmelden voor bestaande gebruikers