Winter

Het winterseizoen is het seizoen waar ELS op zijn best is. Vanuit de vereniging worden er schaats en droogtrainingen voor alle niveaus gegeven.

De trainingen staan weergegeven in de ELS agenda.

ELS AgendaMail de commissaris trainingen

Droog­training

De droogtraining gaat als enige training het hele jaar door. Dit is een schaats specifieke training vol sprongen, hardlopen, diep zitten en oefeningen met het elastiek. Hiermee werk je meteen aan je kracht, techniek en conditie tegelijk! Trek je hardloopschoenen aan en neem een bidon en handdoek mee!

Locatie

Basketbalveldje X TU Delft

Bekijk locatie
Tijd

De droogtraining is elke dinsdagavond van 18:30 tot 20.00 uur.

Extra online trainingen

Mocht je nog geen genoeg hebben gekregen van al het trainen, dan kan je via onderstaande knop extra online trainingen en schema's vinden.

Extra trainingen

Reguliere schaats­trainingen

Als je ELS-lid bent en in het bezit bent van een sportkaart, dan kan je op woensdag en op vrijdag gratis schaatsen. Bij deze trainingen zijn er trainers aanwezig voor alle niveau’s, dus kan je altijd in een groepje aansluiten.

Sportkaart aanvragen
Locatie

Voor het schaatsen wordt er verzameld bij Plaza de Pitstop in Den Hoorn, waarna we gezamenlijk naar de Uithof in Den Haag fietsen.

Vertrekpunt
IJsbaan de Uithof
Toegang

De poortjes naar de ijsbaan zullen voor aanvang van de training eenmalig worden geopend door het bestuur. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!
De poortjes zullen worden geopend op de volgende tijden:
Woensdag 21:45
Vrijdag 19:45

Onverhoopt te laat? Neem contact op met het bestuur.

Tijdlijn Woensdag & Vrijdag

Abonnement­houders trainingen

Naast de open trainingen, wordt er ook nog op maandag en donderdagavond getraind. Deze trainingen zijn alleen toegankelijk voor abonnementhouders. Wil jij hier bij zijn, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris.

Kosten voor het hele jaar zijn €147,- (excl. vervoerskosten) voor de eerste training en €99,- voor de tweede training.

Contact wedstrijdsecretaris
Locatie

Net als bij de reguliere schaatstrainingen worden deze extra trainingen gegeven op de Uithof in Den Haag. Vervoer naar de Uithof gaat op eigen gelegenheid.

Locatie IJsbaan de Uithof
Tijd

Maandag van 21:15 tot 22:30.
Bij deze training is er een trainer vanuit ELS beschikbaar.

Donderdag van 18:30 tot 19:45.
Bij deze training is er geen trainer vanuit ELS beschikbaar.