Sponsoren

ELS zou niet zonder de onderstaande sponsoren kunnnen. Kijk hieronder voor meer informatie over de desbetreffende sponsor.
Wilt u ook sponsor worden? Stuur dan een mailtje naar de sponsorcommissie om te overleggen over het bedrag en de termijn van de sponsoring!

Mail de sponsorcommissie

Deelite bikes

Deelite bikes is een fietsenmaker in Aalsmeer gespecialiseerd in racefietsen. Heeft jouw vlugge tweewieler onderhoud nodig? Dan kan je hier vertrouwen op goed vakmanschap tegen een voordelige prijs.

Website bezoeken

Jan van der Hoorn

Dit is de andere meest capabele schaats- en skeelerboer. Van der Hoorn specialiseert zich vooral in het merk Viking.

Website bezoeken

De Klok

Een onvergetelijke avond in het cafe de Klok. Dit heeft bijna elke ELSer wel eens meegemaakt en allemaal dankzij deze vertrouwde borrELS plek. Tegenwoordig worden de BorrELS een nog groter feest dankzij de 10% korting op pils en fris bij Café De Klok voor de leden van DSSV ELS. Dus kom na een harde dag studeren even langs en proef hoe lekker een biertje echt kan zijn!

Website bezoeken

Van der Laan

Een van onze nieuwste sponsoren is het touringcarbedrijf Van der Laan. Dankzij Van der Laan konden wij afgelopen Batavierenrace zonder problemen met een 9-persoonsbus op en neer naar deze prachtige race.

Website bezoeken

Meo Lease

Sinds 1975 verhuurd Meo Lease witgoed; wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en fornuizen door heel Nederland. Door grotere aantallen van een bepaald type apparaat in te kopen kan Meo zeer aantrekkelijke maand- en actieprijzen bieden.

Website bezoeken

TU Delft

De Technische Universiteit Delft, afgekort als TU Delft, is een gerenommeerde technische universiteit gevestigd in Delft, Nederland. De universiteit werd opgericht in 1842 en is de oudste en grootste technische universiteit van het land. TU Delft biedt meer dan 40 bacheloropleidingen, meer dan 50 masteropleidingen en diverse Ph.D. programma’s aan in een breed scala aan technische disciplines, zoals werktuigbouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, computerwetenschappen en luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. TU Delft heeft een sterke internationale reputatie en behoort tot de top 20 van technische universiteiten wereldwijd. De universiteit heeft ook een actieve en veelzijdige onderzoeksagenda en werkt samen met vele toonaangevende bedrijven en instellingen over de hele wereld.

Website bezoeken

Vinyl Design

Bij Vinyl Design Delft kan je terecht voor al je kleding, met een eigen touch. Je kan hier namelijk jouw eigen kleding laten bedrukken en borduren. En daar blijft het niet bij! Je kan bij Vinyl ook terecht voor tegELS, stickers, hoedjes en noem het maar op. Als ELS lid krijg je 10% korting op je bestelling.

Website bezoeken

Wijtman

Zoek jij nog een leuke bijbaan waar je je liefde voor fietsen kan toepassen? Dan ben je bij Wijtman aan het juiste adres! Naast een korting van 10% voor leden van DSSV ELS bij aankopen in de filialen Delft, Vlaardingen, Wateringen, Nootdorp en Pijnacker, houd de vereniging namelijk ook haar leden op de hoogte van vacatures bij deze fietsenzaak.

Website bezoeken