Sponsoren

ELS zou niet zonder de onderstaande sponsoren kunnnen. Kijk hieronder voor meer informatie over de desbetreffende sponsor.
Wilt u ook sponsor worden? Stuur dan een mailtje naar de sponsorcommissie om te overleggen over het bedrag en de termijn van de sponsoring!

Mail de sponsorcommissie

Deelite bikes

Deelite bikes is een fietsenmaker in Aalsmeer gespecialiseerd in racefietsen. Heeft jouw vlugge tweewieler onderhoud nodig? Dan kan je hier vertrouwen op goed vakmanschap tegen een voordelige prijs.

Website bezoeken

Jan van der Hoorn

Dit is de andere meest capabele schaats- en skeelerboer. Van der Hoorn specialiseert zich vooral in het merk Viking.

Website bezoeken

TU Delft

De Technische Universiteit Delft, afgekort als TU Delft, is een gerenommeerde technische universiteit gevestigd in Delft, Nederland. De universiteit werd opgericht in 1842 en is de oudste en grootste technische universiteit van het land. TU Delft biedt meer dan 40 bacheloropleidingen, meer dan 50 masteropleidingen en diverse Ph.D. programma’s aan in een breed scala aan technische disciplines, zoals werktuigbouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, computerwetenschappen en luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. TU Delft heeft een sterke internationale reputatie en behoort tot de top 20 van technische universiteiten wereldwijd. De universiteit heeft ook een actieve en veelzijdige onderzoeksagenda en werkt samen met vele toonaangevende bedrijven en instellingen over de hele wereld.

Website bezoeken

Wijtman

Zoek jij nog een leuke bijbaan waar je je liefde voor fietsen kan toepassen? Dan ben je bij Wijtman aan het juiste adres! Naast een korting van 10% voor leden van DSSV ELS bij aankopen in de filialen Delft, Vlaardingen, Wateringen, Nootdorp en Pijnacker, houd de vereniging namelijk ook haar leden op de hoogte van vacatures bij deze fietsenzaak.

Website bezoeken

Volare

Gestart in 1996 in Delft. En daar zitten we nog steeds. We leveren in diverse landen. Want wie wil nu niet zo’n mooi gepersonaliseerd cadeau? Ook voor de zakelijke klant bieden wij mooie oplossingen. Of het nu gaat om het borduren of bedrukken van teksten, logo’s of zelf ontworpen illustraties.

 

Daarnaast krijgen DSSV ELS leden 15% korting wanneer leden hun kleren laten bedrukken en/of borduren

Website bezoeken