Eregalerij

ELS is niet zomaar een schaatsvereniging. Het gaat veel verder dan dat. Nieuwe vriendschappen, bijzondere prestaties en verbintenissen komen binnen de vereniging tot stand. Er zijn een paar mensen in het bijzonder die wat extra's voor de vereniging hebben gedaan en als blijk van waardering zijn benoemd tot erelid of lid van verdienste. Hieronder staat het overzicht van deze ereleden en leden van verdienste.

Brechje Vermaat

Brechje Vermaat, onder meer bekend van het ELS lied en het pannenkoeken eten in 2013. Vermaat was de oprichtster van DSSV ELS en markeert hiermee het begin van het schaatsplezier dat er wordt beleefd binnen onze vereniging. Ook in de latere jaren van ELS heeft ze de vereniging ondersteund door met haar eigen bedrijf, Studio in Hout, ELS te sponsoren.

Maarten Bach

Maarten Bach is het tweede erelid wat ELS kent. Daar waar ELS behoefte had aan een doorstart, kwam Bach die haar bij de hand nam en haar nog beter maakte.

Eelco de Groot

Eelco de Groot, ook wel Dickie genoemd, is het derde erelid van ELS. Hij was zeer betrokken bij de vereniging en heeft veel werk voor haar verricht als bestuurder, trainer en chauffeur. Daarnaast was hij eigenaar van de legendarische ELSauto, die bij vele wedstrijden en andere evenementen aanwezig is geweest. De motorkap van deze auto cirkelt nog steeds binnen ELS rond en draagt de namen van alle bestuurleden die ELS gekent heeft.

Raymond Micka

Lid van verdienste sinds september 2021.

Raymond Micka, een van onze schaatstrainers, is voor iedereen een bekend gezicht op de trainingen en hij heeft in de afgelopen jaren ontzettend veel voor onze vereniging betekend. Zijn passie voor de schaatssport uit zich in het plezier dat hij meegeeft aan ons en aan al zijn trainingsgroepen. Ondanks de relatief grote groep lukt het hem om iedereen zijn aandacht te schenken en hij denkt graag mee hoe we de effectiviteit van de trainingen zodanig kunnen verbeteren dat we allemaal vooruitgang boeken bij de NSK’s en IUT’s. Niet alleen bij de trainingen, maar ook daarnaast straalt hij zijn enthousiasme op onze vereniging. Hij staat altijd klaar om ook achter de schermen te helpen en daar  zijn we hem erg dankbaar voor.