Keizers op IJzers

Het moment waar we al 25 jaar op gewacht hebben, is eindelijk aangebroken: de lustrumreis van 2024 staat voor de deur! En dit keer belooft het een onvergetelijk winteravontuur te worden. Ter ere van ons vijfde lustrum nemen we je mee op een reis door de tijd, helemaal terug naar de gloriedagen van het Romeinse rijk – met een knipoog, natuurlijk!

Stap in de tijdmachine en reis met ons mee naar het betoverende Klobenstein (Collalbo), waar we ons laten onderdompelen in de wereld van het Romeinse keizerrijk. Het thema van deze reis? “Keizers op IJzers“! In Klobenstein wacht ons een onvergetelijke ervaring: we verkennen de prachtige buitenijsbaan, organiseren epische sneeuwbalgevechten, laten ons meevoeren op de ski’s, en sluiten de dagen af met onvergetelijke feesten en nog veel meer spektakel!

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een lustrumreis die de geschiedenis zal ingaan. Aarzel niet langer en bereid je voor op een avontuur vol plezier, verbroedering en unieke herinneringen in het betoverende Klobenstein. We zien je daar!

Reisdatum en -planning

Laat me je meenemen op een reis vol avontuur en gezelligheid tijdens de TU-lustrumvakantie van 2 februari tot 11 februari. Op zaterdagochtend, 3 februari, vertrekken we vanuit Delft en bereiken we onze betoverende bestemming aan het einde van de dag. Maar wacht, dit jaar doen we het anders!

In plaats van de bus nemen we dit keer onze eigen auto’s mee, waardoor je meer vrijheid hebt om deel te nemen aan verschillende activiteiten. We moedigen deelnemers aan om hun eigen auto’s mee te nemen, en als er niet genoeg auto’s beschikbaar zijn, zullen we busjes huren. Zo ben je verzekerd van een flexibele en comfortabele reis.

Op zondag, 11 februari, beginnen we aan onze terugreis, en tegen de avond zijn we weer veilig thuis. Zo kun je op zondagavond rustig bijkomen en maandag weer helemaal fris en fruitig aan de slag. Houd een oogje op de exacte vertrektijden en opstaplocaties, want die volgen binnenkort. Deze lustrumreis belooft een onvergetelijke ervaring te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Accommodatie

Onze lustrumreis vindt plaats in het prachtige Romeinse berglandschap, waar we ons thuis voelen in gezellige bungalows. We verblijven in de Residenz am Kaiserweg, de ideale uitvalsbasis voor ons avontuur.

En wat betreft de ijsbaan, die ligt slechts op een korte 10 minuten rijden van onze accommodatie. Dus, zelfs als je nog nooit op het ijs hebt gestaan, hoef je je geen zorgen te maken; de ijspret is altijd binnen handbereik! 🏔️❄️

Kosten en Betaling

Kosten voor deze nu al epische reis zijn begroot op €500,- pp. Dit is inclusief onvoorziene kosten, dus de kans is aanwezig dat het bedrag achteraf lager uitvalt. Let op, de kans is aanwezig, dit kunnen we je dus niet garanderen. Zoals gebruikelijk betaal je voor een totaalpakket: het vervoer op en neer, je onderdak ter plaatse, eten/drinken (inclusief alcoholische versnaperingen) en het schaatsen zijn bij de prijs inbegrepen.

Ook zullen er mogelijkheden komen voor het ondernemen van activiteiten buiten het ijs, deze vallen buiten de begroting en moet je dus apart betalen. Natuurlijk worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar skiën en een mini-stedentrip, als je meer suggesties hebt kun je de commissie altijd contacteren.

Omdat ELS verschillende dingen moeten voorschieten, wordt er een aanbetaling van €350,- gevraagd. Deze wordt eind december, na de storting van de studiefinanciering, van je rekening afgeschreven. Houd daar dus rekening mee.

Inschrijven en Afmelden

De inschrijving is open van 3 november 12 uur tot 10 november 12 uur. Het maximale aantal deelnemer is nu 36 personen. Om je in te schrijven moet je inloggen met een ELS account. De inschrijving gaat op dibs basis.

Let op! Bij het inschrijven ga je akkoord met de voorwaarden van deze reis!

Zoals gebruikelijk gaat het hard met de inschrijving. Ben je te laat? Balen, maar schrijf je dan vooral in op de reservelijst als je wel mee wilt. Mocht iemand zich afmelden dan komt er namelijk een plekje vrij. Daarnaast is er een kans dat er meer deelnemers mee kunnen. Dus schrijf je vooral in!

Vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven heb je één week om je af te melden. Mocht je je na meer dan een week toch willen afmelden, dan kan dat alleen als er iemand is die in jouw plaats mee kan. We gaan het aantal deelnemers niet naar beneden bijstellen. Als er niemand in jouw plaats mee kan, zul je helaas moeten betalen voor alle kosten die wel voor jou worden gemaakt (denk vooral aan accommodatie en vervoer).

Mocht je nog vragen hebben, spreek dan even iemand van de AirmELS aan of stuur een mailtje naar airmels@dssvels.com.

Inschrijflijst

Bij inschrijving ga je akkoord met de annuleringskosten. Zet je voornaam en achternaam in de lijst.

Let op! Bij het inschrijven ga je akkoord met de voorwaarden van deze reis!

Aanmelden voor bestaande gebruikers