De klok ging een uur naar achter en daardoor hebben de kokkerELS optimaal lang kunnen slapen om zich volledig voor te bereiden op de volgende KnabbELS&BabbELS. Met de klok een uur naar achter weten de KokkerELS ook dat de winter er aan komt en dat kan maar één ding betekenen en dat is hamsteren! Moet jij ook nog hamsteren voor de winter? Meld je dan nu aan, zodat je je na de droogtraining lekker kan vol eten. Denk je nou dat droogtrainen daar heb ik toch helemaal geen zin in, dan ben je van harte welkom om te helpen koken!

Schrijf je hieronder vóór dinsdag 18:00 in. (dit is ook het laatste moment dat je kosteloos kan afmelden.)

Laat even weten of je allergieën hebt en of je kan helpen koken in de omschrijving!

 

Wat: KnabbELS & BabbELS
Waar: X, Freetown Kitchen
Wanneer: Dinsdag 7 november, 20:00
Kosten: Ongeveer 4 euro

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers