Schaats je al jaren en wil je nog veel beter worden of ga je liever Effe Lekker Schaatsen? Bij ELS kan het allemaal. ELS heeft leden die al jaren schaatsen en serieus wedstrijden rijden maar ook ieder jaar weer nieuwe leden die de ijzers voor het eerst onderbinden en samen gezellig leren schaatsen. Naast het schaatsen kan er bij ELS ook gefietst, geskeelerd en gedroogtraind, (hardlopen, core, krachttraining), worden gedurende het hele jaar. Dus we zijn niet alleen actief in de winter, maar ook als het ijs is gesmolten en het zonnetje schijnt. Ook buiten de trainingen om zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Elke twee weken hebben we een borrel
  • 2 keer per jaar gaan we een week op vakantie in het buitenland, een winter- en zomerreis
  • Studentenwedstrijden door het land heen gecombineerd met een gezamenlijk feest
  • Eigen feestjes in Delft en andere steden bij onze zusterverenigingen
  • WheELS, ieder jaar met Hemelvaart gaan we samen met onze zustervereniging uit Utrecht een weekendje fietsen.

Dus wil jij graag leren schaatsen of kun je al goed schaatsen en wil je dat combineren met veel gezellige activiteiten het hele jaar door dan is ELS misschien wel de ideale vereniging voor jou om je studentenleven te starten!

De eerste twee weken dat de ijsbaan open is verzorgen wij gratis introtrainingen op de volgende dagen:

Woensdag 4 & 11 oktober
We vertrekken op de fiets vanaf het politiebureau aan de Jacoba van Beierenlaan om 21:00, maar zorg dat je iets eerder aanwezig bent, (verzamelen vanaf 20:45).

Waar: De Uithof, Den Haag
Tijd: 22:00- 23:15
Wat neem ik mee: Schaatsen, handschoenen, helm of muts en enthousiasme!

Vrijdag 6 & 13 oktober
We vertrekken op de fiets vanaf het politiebureau aan de Jacoba van Beierenlaan om 19:00, maar zorg dat je iets eerder aanwezig bent, (verzamelen vanaf 18:45).

Waar: De Uithof, Den Haag
Tijd: 20:00-21:15
Wat neem ik mee: Schaatsen, handschoenen, helm of muts en nog meer enthousiasme!

Wil je schaatsen lenen? Vul hieronder dan het formulier in en dan zorgen wij ervoor dat er een geslepen paar in jouw maat klaarligt!

Ik wil gratis schaatsen lenen!