Dat je lievelingskleur groen is, wist je stiekem diep van binnen al. Maar snap je nog niet waarom dat eigenlijk zo is? Of heb je juist je groene vleugELS al uitgeslagen en voel je je zo vrij als een fazant?  Ga dan mee op dit epische KennisMakingsWeekend!

Een magisch weekend vol activiteiten, gezelligheid en ELSkalaties, waar de oude ELS-bazen de kersverse ELS-leden de fijne kneepjes van het zijn van een échte ELS’er aanleren!

Dit jaar zoeken we het midden van het land op en om precies te zijn ís dat Utrecht. Dat is wel heel centraal, dat krijg je met het grootste station van Nederland. Deze stad heeft nog veel meer te bieden, wie weet scoor jij een softijsje of een pizza marjolein.

Vrijdag 29 september vertrekken we vanuit Delft met de wijntrein naar Uutje, waar de eerste stappen gezet zullen worden. Zaterdag wordt een sportieve dag vol activiteiten en wie weet duiken we ‘s avonds de stad weer in. Wat we zondag gaan doen blijft nog een verrassing, maar neem vooral je zwemkleren mee. We zullen eind van de middag weer terug zijn in Delft en het weekend afsluiten met een pizza!

Mocht je nou niet het hele weekend kunnen, dan kan je je ook inschrijven voor 1 of 2 dagen of alleen het pizza eten.

Let op: De inschrijving sluit op 26 September, dus schrijf je snel in, want dit wil je niet missen!

 

Wat: ELS KennisMakingsWeekend!
Wanneer: 29 September t/m 1 Oktober
Waar: Utrecht
Kosten: +/- 60 euro
Inschrijving: vóór 26 September

 

Vragen? Mail de secretaris

 

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers