Baanwielrennen zondag 5 maart

Heb jij altijd al eens willen wielrennen op een baan, dan is dit je kans! Samen met Softijs gaan we weer baanwielrennen! We zullen gaan fietsen op het Velodrome Amsterdam, dit is een van de drie overdekte wielerbanen in Nederland. Deze wielerbaan heeft een lengte van 200 meter en is gemaakt van houten latten. De wielerbaan heeft een maximale hellingshoek van maar liefst 47°.

Baanwielrennen doe je niet op een normale wielrenfiets, maar op een fixie! Hierbij is het tandwiel direct aan het wiel vastgemaakt, hierdoor trappen de trappers altijd door. Bij de kosten zit de huur van zulke fietsen en de SPD-SL schoenen inbegrepen.

(Let op! Schade veroorzaakt aan de fietsen boven de 50 euro, en met een max van 500 euro, zijn voor eigen rekening. Wees dus voorzichtig met het materiaal!)

We zullen in twee aparte groepen na elkaar de clinic volgen, zodat er per groep maximaal 20 mensen tegelijk op de baan zijn. Je hoort nog in welke groep je wordt ingedeeld en hoe laat je dus in Amsterdam dient te zijn. Naderhand gaan we met de mensen die dat willen nog ergens wat eten en drinken. Er kunnen dus maximaal 40 mensen meedoen (20 per vereniging). Op basis van volgorde van inschrijving zullen wij bepalen wie er mee mogen doen.

Eerste groep: 12:00-14.00

Tweede groep: 14.30-16.30

Geef je snel op en tot 5 maart!

Let op! De kosten zijn alleen de kosten van het baanwielrennen zelf, dus het eten achteraf zit daar niet bij inbegrepen!

In het kort:

  • Wanneer: zondag 5 maart
  • Waar: Velodrome Amsterdam
  • Max aantal deelnemers: 40,  (20 van ELS)
  • Kosten: ongeveer 20 euro (inclusief 10 euro korting vanuit ELS)
  • Uiterlijke kosteloze afmelddatum: 1 februari 2022 12:00 uur (Mocht je toch afmelden en er kunnen mensen van de reservelijst dan hoef je niet te betalen)
Aanmelden voor bestaande gebruikers