De AirmELS is ondertussen alweer druk bezig met het voorbereiden van een te gekke zomerreis! Op dit moment is het een en ander nog een beetje onzeker, maar we hopen de eerste week van de vakantie (de week van 2 tot 11 juli) op reis te gaan naar Oostenrijk! Daar kunnen we dan lekker fietsen en wandelen in de bergen en allerlei andere activiteiten gaan ondernemen.

Omdat het voor ons lastig in te schatten is hoeveel mensen er ongeveer mee willen, hebben we besloten om alvast een interesselijst te openen. Deze kun je onderaan het bericht vinden. Wil je graag mee, zet jezelf dan op de lijst! We zullen dan tegen de tijd dat we iets gaan boeken contact met je opnemen en dan kan je op basis daarvan besluiten of je daadwerkelijk mee wilt.

Mocht je nog vragen hebben, spreek dan even iemand van de AirmELS aan. Of stuur een mailtje naar airmels@dssvels.com.

Aanmelden voor bestaande gebruikers