Ook dit jaar zal met hemelvaart het welbekende wheELS niet ontbreken. Deze editie zal alleen in iets andere vorm plaatsvinden, namelijk hier in Delft! Op 13, 14 en 15 mei zal de ELA een aantal activiteiten organiseren zodat iedereen toch nog lekker kan fietsen met elkaar.

Donderdag 13 mei: fietsonderhoud clinic
Op donderdag 15u zullen twee fietsexperts alle ins and outs vertellen over hoe jij jouw fiets in zijn/ haar beste conditie behoud. De clinic zal online worden gegeven en na afloop zal de fietstraining gelijk plaatsvinden. De training zal dan beginnen om 17:30 i.p.v. 18:30.

Vrijdag 14 mei: lange tocht met tijdrit
Voor vrijdag zal er door de ELA een lange tocht uitgezet worden van ongeveer 120 km. Op de route zal er een Strava segmentje liggen die zal meetellen als tijdrit.

Zaterdag 15 mei: fotochallenge

Op zaterdag ben je vrij om zelf een ronde te fietsen, maar tijdens deze fietstocht is het de bedoeling om zoveel mogelijk foto opdrachten uit te voeren. Het team die de meeste opdrachten weet uit te voeren wint natuurlijk een mooie prijs, namelijk een strippenkaart voor 10 pils (of non-alcoholisch equivalent) bij de Klok!

Denk er zowel vrijdag als zaterdag om dat je je verantwoordelijk gedraagt met betrekking tot de geldende corona maatregelen, des te meer natuurlijk als je in je ELS/Softijs kleding rijdt.


Dit jaar zal er ook weer een kilometerkoning en koningin worden uitgeroepen dus hoe meer kilometers je fiets, hoe beter natuurlijk! Deze kilometervreters winnen dit jaar allebei een custom bidon met zijn/haar naam en het aantal gereden kilometers. Om mee te doen met het kilometerklassement moet je ervoor zorgen dat je het ELA strava account volgt, die vind je hier.

Wil je wheELS ook dit jaar niet missen? Schrijf je dan snel in!!

Aanmelden voor bestaande gebruikers