Na het een jaar te hebben gemist is het eindelijk weer zover: het toetjesdiner is terug!! Wie zit er wel eens in een restaurant en denkt: “Eigenlijk wil ik gewoon alleen maar toetjes eten, want die zien er zo verrukt lekker uit!” ? Nu kan het eindelijk, want op maandag 24 februari zullen we met zijn allen genieten van een heel diner vol met heerlijke zoete toetjes.

Geef je als duo op in de inschrijving hieronder en stuur je gerecht door naar Sophia! Inschrijven kan t/m zaterdag 22 februari. Als je geen partner hebt, kan je een appje sturen naar Maaike die je aan iemand zal koppelen! Omdat er zo ontzettend veel jongetjes bij ELS zijn willen we graag even lekker met de meiden. Natuurlijk zullen we niet heel stroef doen en zijn jongens ook welkom, mits zij ook in hun mooiste jurk verschijnen!

Als je allergieën hebt, zet het dan in de opmerkingen!

Wat: Toetjesdiner!
Wanneer: Maandag 24 februari
Hoelaat: Vanaf 18.30 u
Waar: In de woonkamer bij X
Dresscode: JURK!
Thema: Glitterrrrr
Verdere belangrijke informatie: Neem je eigen bord en bestek mee!

Log in om je in te schrijven

Aanmelden voor bestaande gebruikers