Aankomende dinsdag 18 februari is de volgende editie van het welbekende “eten op de Corbulo”. Wederom zal er na de droogtraining om 20:15 een heerlijke maaltijd voor je klaarstaan. Na zo’n zware droogtraining gaat er natuurlijk niets lekkerder in dan een koud glas (of blik) bier. Daarom organiseert de ELA een beerpongtoernooi! Dus trommel je beste medespelers op en versla alle andere teams, of maak iedereen in bij een potje stresspong/ragecagen. De kosten om mee te doen met het beerpong zijn ongeveer 1 euro.

Ga je eerst droogtrainen? Dan kan je gelijk door en staat het eten al op je te wachten! Train je niet mee? Kom dan helpen met koken!
Geef in de opmerkingen aan of je meedoet met het beerpong en of je wil helpen met koken.

De kosten bedragen ongeveer 6,50. Wil je mee eten? Schrijf je dan voor dinsdag 18 februari 17:00 in.

Wat: Enorm eten en beer- en stresspongen.
Waar: De Corbulo – De Nieuwe Haven 5, Delft.
Wanneer: 18 februari, 20:15

Log in om je in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers