14 december slaan ELS en Softijs de handen ineen om samen een kookwedstrijd te organiseren! Eind van de middag vertrekken we vanuit Delft naar Utrecht waar je samen met een andere ELSer gekoppeld wordt aan een tweetal Softies. Vervolgens zullen jullie je uiterste best doen om met z’n vieren een heerlijke maaltijd neer te zetten. Waarna we met weer met iedereen bij elkaar komen om elkaars creaties te beoordelen. Nadat we allemaal ons buikje in 3 gangen rond hebben gegeten zullen we de stad in gaan om alle aangekomen kilo’s er weer af te dansen. Softijs fixt slaapplekken voor ons, dus je kan lekker uitslapen in Utrecht. Kortom, je moet erbij zijn!

Schrijf je hieronder in!

Wat: Kookwedstrijd met onze favoriete zustervereniging in Utrecht

Wanneer: Zaterdag 14 december – Zondag 15 december

Kosten: Ongeveer 9 euro

 

Log in om je in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers