Deze pagina is voor ELSers die enorm gaan presteren/shinen/feesten bij het NSK sprint in Groningen.

In het weekend van 18/19 januari vindt het NSK sprint plaats in Groningen. Omdat Groningen veel te ver weg is om heen en weer te rijden hebben ELS en Softijs weer samen een overnachting voor jullie gefixt! Vlakbij de ijsbaan staat scoutinggebouw de Jutters (dezelfde als vorig jaar). Hier zullen we na het feestje op zaterdagavond heerlijk gaan slapen waardoor we zondag weer fris en fruitig aan de start staan. We delen het gebouw met Softijs dus dit is ook de perfecte kans om onze vrienden uit Utrecht (beter) te leren kennen.

Schrijf je hieronder in als je graag samen met ELS en Softijs wil slapen! Je weet op dit moment natuurlijk nog niet zeker of je mag rijden, dus als blijkt dat je niet mag rijden kun je op het moment dat de startlijst bekend wordt gemaakt je nog afmelden.

Als je niet de wedstrijd gaat schaatsen maar wel wil supporten en het feestje meepakken kan dat natuurlijk ook! Schrijf je daarvoor ook hieronder in. Wedstrijdrijders hebben wel voorrang maar als er plekken over zijn ben je natuurlijk welkom!

De overnachting inclusief ontbijt zal je ongeveer 12 euro kosten. Er kunnen 25 ELSers mee, maar zet je vooral op de reservelijst als je te laat bent. Er kunnen nog afmeldingen zijn en het aantal mensen van Softijs is ook nog niet bekend.

Log in om in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers