inzels-2016

Zomerbuitenlandreis: InzELS 2018

Bei sein ist mitmachen!

 

Waarom zouden we iets veranderen aan een topevenement? Precies, dat doen we dus ook niet. Vorig jaar zijn we voor het eerst op zomerbuitenlandreis geweest, dit jaar doen we het dunnetjes over. Bestemming, prijs en wie er mee kunnen; alls blijft hetzelfde, maar één ding wordt beter: dit jaar ligt er wél ijs op de 400-meterbaan.

 

Reisdatum en -planning

De zomerbuitenlandreis vindt plaats in de eerste week na de tentamens van de TU. Zodoende stappen we op zaterdag 7 juli vroeg in de auto om een uur of acht later in Inzell weer uit te stappen. Daar gaan we elke dag het ijs op en zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals wielrennen, mountainbiken, zwemmen en hiken. Zaterdag 14 juli vertrekken we weer huiswaarts, we gaan nog even kijken of we overdag of ’s avonds terugrijden, dat hangt een beetje af waar alle deelnemers vandaan komen. Als het een avond-/nachtrit wordt zijn we de 15e pas thuis, dus houd ook die dag vrij (bijslapen is ook geen overbodige luxe).

 

Accommodatie

We verblijven in dezelfde appartementen als vorig jaar: Chiemgau Appartments. Het is één groot gebouw met verschillende appartementen onder één dak, waarschijnlijk zullen er ongeveer 5 mensen in elk appartement zitten. Wat er ook onder hetzelfde dak zit is een sauna en een kelder, die je overdag kunt gebruiken voor campingspelletjes als pingpong, maar die we ’s nachts kunnen gebruiken als partyhol (beter bekend als de Upstairs). Louter winnen dus!

 

Mogelijkheden

Inzell is een mooi bergdorp met tal van al dan niet sportieve mogelijkheden. Allereerst is er natuurlijk de Max Aicher Arena, de welbekende ijsbaan. Zo vaak zijn er geen grote wedstrijden, dus er zijn banen met snellere baanrecords, maar toch leert de ervaring dat dit de snelste ijsbaan van Europa is. Dit jaar ligt er weer zomerijs op de 400-meterbaan, dus daar gaan we dagelijks gebruik van maken. Volgens onze informatie ligt er ook ijs op de hockeybaan en kan er dus geshorttrackt worden, dit moet je dan wel even ter plekke zelf regelen met één van de teams die daar zit.

Het dorp ligt in de uitlopers van de Alpen. De hoogste toppen in de directe omgeving zijn niet heel hoog, maar het uitzicht is eigenlijk overal schitterend. Voor degenen die zich graag op de tweewieler voortbewegen: mountainbiken is hier het mooist, voor elk niveau zijn er veel mogelijkheden. Wielrennen kan zeker ook, in het bijzonder als je eerst de fietsen even in de auto zet en Oostenrijk (20 km verderop) in rijdt. Daar kun je bijvoorbeeld vanuit Zell am See de Grossglockner Hochalpstrasse op rijden. De berg waar je tegenaan rijdt is de hoogste van Oostenrijk (3798 meter), op de fiets kom je tot een hoogte van 2650 meter.

Ook te voet is dit gebied adembenemend. Niet al te ver buiten Inzell ligt de Rauschberg, een mooie klim om te voet te bedwingen. Ook op de mountainbike is het een mooie, maar wel kneiterzwaar. Naar beneden kun je ook lopen of de gondel pakken. Fietsen kán, maar je moet wel een waaghals zijn.

Anyway, dit is zeker niet alles, aan mogelijkheden dus geen gebrek: dit wil je niet missen!

 

Kosten en betaling

De kosten voor deze nu al epische reis zijn begroot op maximaal €400,-. Zoals gebruikelijk betaal je voor een totaalpakket: het vervoer op en neer, je onderdak ter plaatse, eten/drinken (inclusief alcoholische versnaperingen) en het schaatsen zijn bij de prijs inbegrepen.

Ook zijn er mogelijkheden voor het ondernemen van activiteiten buiten het ijs. Denk daarbij aan een dag mountainbiken en zwemmen in een groot zwemparadijs met natuurgezuiverd water. Meer informatie daarover volgt op korte termijn. Als er kosten aan deze activiteiten zitten vallen die buiten de begroting, houd daar rekening mee.

Omdat ELS verschillende dingen moet voorschieten, wordt er een aanbetaling gevraagd. Hoe hoog deze aanbetaling wordt ligt nog niet vast, maar houd voor de zekerheid rekening met de volledige €400,-. Uiterlijk een maand voor vertrek moeten deze pieken op de bankrekening van ELS staan, meer informatie over de betaling krijg je na inschrijving.

 

Inschrijving en wie er mee kunnen

De inschrijving is open. Alle leden van iedere SSV in Nederland kunnen mee, tot een maximum van 40 personen. Je hoeft niet in te loggen, op de genoemde tijd verschijnt onderaan deze pagina het formuliertje. Er is geen voorrangsregeling voor ELSers, alleen de commissie is verzekerd van een plekje.

 

Afmelden

BELANGRIJK: vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven heb je maximaal één week om je af te melden. Dit doen we omdat de ervaring leert dat veel mensen zich voor de zekerheid snel inschrijven om later weer af te melden; daarmee hou je dan een plek bezet voor iemand die wel mee wil maar ietsje later was met aanmelden, zo motiverend is de reservelijst namelijk ook weer niet. Controleer dus eerst of je van 7 tot 15 juli beschikbaar bent, genoeg geld hebt en mee wilt, schrijf je daarna pas in! Deze regel geldt ook voor mensen die hun naam op de reservelijst zetten.

Mocht je je na meer dan een week toch willen afmelden, dan kan dat alleen als er iemand is die in jouw plaats mee kan. We gaan het aantal deelnemers dus niet naar beneden bijstellen (dit heeft in het verleden geleid tot hogere kosten voor iedereen die wel mee ging). Als er niemand in jouw plaats mee kan, zul je helaas moeten betalen voor alle kosten die wel voor jou worden gemaakt (denk vooral aan accommodatie en bushuur). Afmelden doe je door een mail te sturen naar de commissie, via airmels@dssvels.com.

 

 

Ja! Ik wil me aanmelden!

De inschrijving is nog niet open, verwar de inschrijflijst niet met de reservelijst die eronder staat. Schrijf je in met voor- en achternaam, vermeld het juiste mailadres erbij en noteer in de opmerkingen de SSV waar je lid van bent! Doe je dat niet, dan nemen we je inschrijving helaas niet in behandeling. Oh, en doe ons een plezier, druk NIET op F5 na inschrijven om te kijken of je bent ingeschreven, dan word je namelijk twee keer ingeschreven. Als je er toch niet zeker van bent, klik dan even op je adresbalk en druk daarna op enter.
Aantal deelnemers: 38
# Naam Opmerking
1. Lisa van Rijn ELS 
2. Remco Boere ELS 
3. Joey Asser ELS 
4. Tim Ruwiel Mooi ELS 
5. Celine Marsman ELS 
6. Jan-Willem Broos ELS 
7. Daniël Eikelenboom ELS 
8. jurrien kuin ELS 
9. Michiel Tjeerdsma ELS 
10. Wouter Tel ELS 
11. Maaike van der Horst ELS 
12. Iris Nuijten Lacustris 
13. Aniek van gorkom ELS 
14. Meik de Jong ELS 
15. Leonie Peddemors SKITS 
16. Annabel Rijsenbrij ELS!! 
17. Ilse Nijensteen ELS 
18. Joica Benschop WSSV IJzersterk 
19. Casper Vertregt ELS 
20. Frederieke Jansen MOOI SOFTIJS 
21. Jacob van Ooiken ELS  
22. Judith Termote ELS 
23. Aron Koekkoek ELS 
24. Jelmer Kraaijeveld ELS, voor als dat nog niet bekend was 
25. Peter Paul Erdman USSV Softijs 
26. Jordi Mulder ELS  
27. Sara Softijs 
28. Eline Stubert ELS 
29. Dominique de Beer ELS 
30. Milan Vermeulen ELS 
31. Lisa Veltman ELS 
32. Vinnie van der Wal ELS? 
33. Else ELS 
34. Harm Cnossen ELS 
35. Danique van Lobenstein ELS 
36. Stan van Reisen ELS 
37. Viviënne de Jong ELS 
38. Gabriel Nibte ELS 

 

 

Reservelijst: balen dat je te laat was met inschrijven, maar dit is je laatste strohalm. Schrijf je dus snel in!
Aantal deelnemers: 0
# Naam Opmerking
No attendees found.

 

 

 

 

 

Om deze pagina volledig te bekijken moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen inloggegevens, maar ben je wel al lid, zoek dan eerst in je mailbox met als zoekterm 'Wordpress'. Dan vind je een mail met je inloggegevens. Is dit niet het geval, stuur dan pas een mail naar secretaris@dssvels.com, maar als het goed is heeft ieder lid inloggegevens gekregen te vinden via voorgaand genoemde methode

Aanmelden voor bestaande gebruikers