Zomerreis 2019: Slovenië

Inschrijven voor activiteiten kan hier

Normaal wordt er geschaatst op een zomerreis, maar helaas is er dit jaar geen ijs. Daarom pakken de AirmELS het anders aan. Dit jaar gaat onze epische zomerreis namelijk naar Slovenië!

Slovenië

Slovenië, met als hoofdstad Ljubljana, is een land in Midden-Europa en ligt aan de zuidrand van de Alpen. Dit maakt dat Slovenië een uitstekend land om de berggeit in je naar boven te halen door epische fietstochten en wandelingen te maken. Geen fan van inspannen? Maak je geen zorgen want er zijn nog genoeg andere activiteiten te doen!

Reisdatum

De zomerreis vindt plaats van 5 juli t/m 13 juli 2019. Vrijdagavond vertrekken we per auto richting Slovenië, waar we zaterdagochtend aan zullen komen. Na een geweldige week, zullen we op zaterdag 13 juli in de avond terugrijden, waarna we die volgende ochtend weer aankomen in Delft, op zondag 14 juli.

Verblijf

In Slovenië verblijven we op camping Spik. Deze camping ligt in het midden van de Julische Alpen, aan de rand van het Nationaal Park Triglav en pal naast het punt waar de grenzen van Slovenië, Oostenrijk en Italië elkaar raken. Hier heb je een fantastisch uitzicht op de omringende bergen. Daarnaast is ons verblijf naast een rivier en is er op 5 km afstand een strandje.

De camping bevat alle voorzieningen (douches etc.) en we slapen in zelf meegebrachte tenten. Heb je zelf een tent, geef dit dan bij ons aan, dan kunnen we zorgen dat iedereen een plekje heeft!

Activiteiten

Naast het fietsen zijn er dus genoeg andere activiteiten. Op dit moment zijn de AirmELS hard bezig uit te zoeken welke activiteiten echt de moeite waard zijn. Doordat er zomers erg hoge temperaturen gemeten worden in Slovenië, zullen er zeker wateractiviteiten plaatsvinden. Denk hierbij aan zwemmen en misschien raften. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om Ljubljana te bezoeken of om te gaan rodelen. Hier volgt na de inschrijving meer informatie over.

Vervoer

We zullen per auto vertrekken naar Slovenië. Hiervoor willen we eigen auto’s gebruiken met meerdere chauffeurs per auto i.v.m. het doorwisselen voor de veiligheid. Heb je een auto te leen/kan je er een lenen, dan zouden we het zeer op prijs stellen als deze ons naar Slovenië kan brengen.
We vertrekken in de avond, waardoor er ’s nachts richting Slovenië gereden wordt.

In Slovenië zelf zal er met de auto, fiets of wandelend van A naar B gereisd worden.

Reisdocumenten en verzekering

Slovenië ligt in de EU waardoor het reizen met een identiteitskaart of paspoort is toegestaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een fatsoenlijke reisverzekering. Als je zelf een auto mee neemt, dan ben je uiteraard ook verantwoordelijk dat deze minstens WA verzekerd is.

Kosten en betaling

De kosten voor deze zomerse reis zijn begroot op maximaal € 299,- Hier zitten de camping, eten/drinken en het vervoer bij inbegrepen. Activiteiten vallen dus buiten de begroting. De rekening van de activiteiten zal na de reis verstuurd worden.

Voor deze reis wordt een aanbetaling gevraagd, hierover krijg je later meer informatie.

Inschrijving

De inschrijving opent op vrijdag 12 april om 13:00. Er is plek voor 35 mensen, maar een aantal plekken zijn al vergeven aan de AirmELS zelf. Zodra de inschrijflijst vol zit gaat de reservelijst open, die staat er dan direct onder.

Afmelden

BELANGRIJK: vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven heb je maximaal één week om je kosteloos af te melden. Dit doen we omdat de ervaring leert dat veel mensen zich voor de zekerheid snel inschrijven om later weer af te melden; daarmee hou je dan een plek bezet voor iemand die wel mee wil maar ietsje later was met aanmelden, zo motiverend is de reservelijst namelijk ook weer niet. Controleer dus eerst of je van 5 tot 13 juli beschikbaar bent, genoeg geld hebt en mee wilt, schrijf je daarna pas in! Deze regel geldt ook voor mensen die hun naam op de reservelijst zetten.
Mocht je je toch willen afmelden, doe dan dan door een mail te sturen naar de commissie, via airmels@dssvels.com

Ja! Ik wil me aanmelden!

Mooi! Schrijf je hieronder in, zodra de inschrijving is geopend. Schrijf je in met voor- en achternaam en vermeld het juiste mailadres erbij! Oh, doe ons een plezier, druk niet op F5 nadat je je hebt ingeschreven om te kijken of het goed is gegaan. Mocht je hier toch niet zeker van zijn, klik dan op je adresbalk en daarna op enter.

De inschrijving is dicht. Wil je toch mee, stuur ons dan even een mailtje (airmels@dssvels.com).


Log in om de deelnemers te kunnen zien.