SoftELS Buitenlandreis: Collalbo 2018

Liever een pizza en een bredere taille, dan een sixpack en een Olympische medaille!

 

Mooie tradities zijn er om in ere te houden: ook dit jaar slaan ELS en Softijs de handen ineen om samen op buitenlandreis te gaan! Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van alle informatie. Ook hebben wij een FaceBUK-event: geef hier vooral aan dat je erbij bent om met push-berichtjes op de hoogte gehouden te worden van nieuwtjes.

 

Reisdatum en -planning

Voor alle Delftenaren en ook een hoop Utrechtenaren: de reis vindt plaats in de academische voorjaarsvakantie, dus van 3 tot 11 februari 2018. We verzamelen op zaterdag de derde om 18:30 uur in Delft (parkeerplaats Unit Sport) en om 20:15 uur in Utrecht (Veemarktplein). Zondag de vierde komen we dan in de loop van de ochtend in Collalbo aan. We reizen met busjes: net als vorig jaar is er een poule chauffeurs die zowel heen als terug zorgt voor een veilige reis. Zaterdagavond 10 februari vertrekken we weer, zodat je zondagochtend 11 februari weer thuis bent. Tijd zat dus om je wasjes te doen en even bij te komen zodat je de dag erop weer fris en fruitig naar college kan.

 

Accommodatie

We verblijven in appartementen die op een ruime kilometer afstand van de ijsbaan liggen, er zijn huisjes met 4, 5 en eentje met 6 personen. Voor de geïnteresseerden: de accommodatie heet Waldquell Appartments en is onderdeel van het Spöglerhotel, wat veel mensen die eerder in Collalbo zijn geweest wel zullen kennen. We koken zelf, daardoor kunnen we de kosten relatief laag houden. Net als in Zweden komt er een schema van huisjes die samen eten, dit stuurt zichzelf wel zodra we in Italië zitten.

 

Kosten en betaling

De kosten voor deze nu al epische reis zijn begroot op €430,-. Zoals gebruikelijk betaal je voor een totaalpakket: het vervoer op en neer, je onderdak ter plaatse, eten/drinken (inclusief alcoholische versnaperingen) en het schaatsen (inclusief wedstrijd) zijn bij de prijs inbegrepen.

Ook zijn er mogelijkheden voor het ondernemen van activiteiten buiten het ijs, deze vallen buiten de begroting en moet je dus apart betalen. Natuurlijk worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. Informatie daarover vind je onderaan deze pagina, dus na de deelnemerslijst nog even doorscrollen!

Omdat Softijs en ELS verschillende dingen moeten voorschieten, wordt er een aanbetaling van €250,- gevraagd. Deze wordt eind december, na de storting van de studiefinanciering, van je rekening afgeschreven. Houd daar dus rekening mee.

 

Inschrijving

De inschrijving is gesloten, de zestig plekken zijn vergeven. Wil je toch nog mee? Schrijf je dan vooral in op de reservelijst, die je direct onder de deelnemerslijst vindt. Mocht zich iemand afmelden, dan ben je de eerste die het hoort. Om in te schrijven moet je inloggen, ELSers kunnen dit met hun eigen account doen, Softies hebben één gezamenlijk account en de credentials daarvan moet je even bij het bestuur opvragen.

 

Afmelden

BELANGRIJK, dit is anders dan in andere jaren: vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven heb je maximaal één week om je af te melden. Dit doen we omdat de ervaring leert dat veel mensen zich voor de zekerheid snel inschrijven om later weer af te melden; daarmee hou je dan een plek bezet voor iemand die wel mee wil maar ietsje later was met aanmelden, zo motiverend is de reservelijst namelijk ook weer niet. Controleer dus eerst of je van 3 tot 11 februari beschikbaar bent, genoeg geld hebt en mee wilt, schrijf je daarna pas in! Deze regel geldt ook voor mensen die hun naam op de reservelijst zetten.

Mocht je je na meer dan een week toch willen afmelden, dan kan dat alleen als er iemand is die in jouw plaats mee kan. We gaan het aantal deelnemers dus niet naar beneden bijstellen (dit heeft in voorgaande jaren geleid tot hogere kosten voor iedereen die wel mee ging). Als er niemand in jouw plaats mee kan, zul je helaas moeten betalen voor alle kosten die wel voor jou worden gemaakt (denk vooral aan accommodatie en bushuur). Afmelden doe je door een mail te sturen naar de commissie, via buk.softijs@gmail.com.

 

Impressie

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder de bekendmakingsfilm die is getoond tijdens de borrel waar de locatie en het thema bekend zijn gemaakt!

 

Om deze pagina volledig te bekijken moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen inloggegevens, maar ben je wel al lid, zoek dan eerst in je mailbox met als zoekterm 'Wordpress'. Dan vind je een mail met je inloggegevens. Is dit niet het geval, stuur dan pas een mail naar secretaris@dssvels.com, maar als het goed is heeft ieder lid inloggegevens gekregen te vinden via voorgaand genoemde methode

Aanmelden voor bestaande gebruikers