Kom voor de sport, blijf voor de gezelligheid!

Benieuwd naar ELS?

Over ELS

Twijfel je nog over ELS?

Interesselijst

Benieuwd naar de zomertrainingen?

Zomertrainingen

Benieuwd naar de wintertrainingen?

Wintertrainingen

Intro­trainingen

Ben jij geïnteresseerd om te gaan schaatsen of heb je al geschaatst en ben jij opzoek naar een vereniging in je studententijd? Kom eens bij ons kijken! Van 6 t/m 16 september zijn de trainingen opengesteldvoor iedereen!

De introtrainingen zijn op de volgende dagen:

Droogtraining:

Dinsdagavond 6 en 13 september van 18:30 tot 20.00 uur op deze locatie (Sportcentrum – X TU Delft).

Dit is een schaats specifieke training vol sprongen, hardlopen, diep zitten en oefeningen met het elastiek. Hiermee werk je aan je kracht, techniek en conditie tegelijk! Trek je hardloopschoenen aan en neem een bidon mee!

Fietstraining:

Donderdagavond 8 en 15 september verzamelen vanaf 18.15 uur en vertrek om 18.30 uur van deze locatie (Sportcentrum – X TU Delft).

Deze training wordt gebruikt voor veel verschillende soorten fietstrainingen (interval-, techniek-, snelheids-, of duurtrainingen), maar er wordt ook geoefend om in groepjes te rijden.

Skeelertraining:

Vrijdagavond 9 en 16 september van 18.30 tot 20.00 uur op deze locatie (Op de skeelerbaan in Nootdorp (bij de molen)).

In het zomerseizoen wordt er een skeelertraining georganiseerd, waarbij de training gericht is op techniek. Dit is alles ter voorbereiding voor het ijs, zodat we daar weer op kunnen shinen. Daarnaast dient het ook als uitstekende krachttraining. Het dragen van een helm is verplicht.