ELS viert dit jaar haar 5e lustrum, maar ELS is niet de enige vereniging die haar lustrum viert. Zo hebben ook Slopend (15), Pegasus (15), Dodeka (5) en Shot (5) dit jaar lustrum. Daarom hebben wij de handen in elkaar geslagen en hebben de 5 verenigingen een gezamenlijke commissie opgericht die sinds september al bezig zijn om deze epische dag voor jullie neer te zetten!

Op vrijdag 17 mei is het dan eindelijk zover. Van 14:00 tot 18:00 zal er een sportdag zijn op X, waar de vijf sporten (survivallen, turnen, atletiek, beachvolleybal en schaatsen) worden uitgeoefend. Hopelijk heb je goed genoeg geoefend op de uitwisselingstrainingen ;). Na afloop van de sportdag zal er avondeten zijn bij het clubhuis van Bluebirds (Mekelweg 20), waar daarna vanaf 20:00 hét geweldige feest zal zijn.

Houdt de Instagram @fu5ion_sports in de gaten voor hints voor de (vette!) prijzen die je kan winnen tijdens de sportdag, de reveal van de line-up en alle laatste updates!

Vandaag, 16 april, gaan om 5:55 P.M. de inschrijvingen open voor leden! Later zullen ook de inschrijvingen voor externen opengaan, dus hype alvast al je kennissen, familie en vrienden!

Deze dag wil je niet missen, dus schrijf je in via de link op linktr.ee/fu5ion.

Let op! De inschrijvingen voor het avondeten zijn inmiddELS gesloten, maar je kan je nog steeds opgeven voor de sportdag en het feest!

Hieronder een kort overzicht van de dag:

14:00 – 19:00    Sportdag      (GRATIS!)
19:00 – 20:00    Avondeten   (€5,-)
20:00 – laat       Eindfeest      (€5,-)