Op zondag 17 maart 17:30 is het weer zover, het moment om als club tegen elkaar te strijden op het enige echte winterCK! Probeer aan het einde van het seizoen nog even je PR aan te scherpen of zorg ervoor dat je net ietsjes sneller bent dan je rivaal. Of het nu wel of niet lukt, deze avond wordt in ieder geval ontzettend gezellig met elkaar. Dit jaar worden de clubkampioenschappen samen met IJVP (ijsvereniging Pijnacker) georganiseerd.

Voor de C’s wordt er gestreden om de titel clubkampioen op basis van de 500 en 1000 meter. De B’s en de A’s nemen het tegen elkaar op op de 500 en 1500 meter. Als er tijd over is wordt er nog een ploegenachtervolging van 3 ronden gereden!

Het leuke van deze wedstrijd is, is dat ie heeelemaal gratis is! Wacht dus niet met inschrijven!
Je kan je aanmelden t/m zondag 25 februari.

Ook hebben we nog een paar vrijwilligers nodig, zoals klokkers. Als je niet wilt rijden maar wel graag bij de gezelligheid wilt zijn, stuur mij (Jennifer de ws) dan een appje.

Wat: WinterCK
Wanneer: zondag 17 maart 17:30 – 22:00
Waar: De Uithof of all places
Afstanden: A&B: 500/1500, C: 500/1000
Kosten: Graaaaaatis

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers