Hallo lieve leden,

Op 3 maart 2024 08:30 is het zover, de wintertriathlon van Leiden staat dan op het punt van beginnen! Een keer een wintertriathlon in de buurt, hoe vet is dat. ZVL-1886 en IJVL hebben in samenwerking ervoor gezorgd dat we drie sporten op één dag kunnen beoefenen.  Als ELS-lid doen we bij trainingen zowel aan schaatsen, hardlopen en fietsen. De wintertriathlon is dus dé ideale manier om te laten zien dat we in al deze sporten uitblinken :).

Bij het evenement is er keuze tussen 2 afstanden:

‘Middenafstand wintertriathlon’
Afstand: 5km hardlopen – 25km fietsen – 10km schaatsen
Kosten: €40

‘Lange afstand wintertriathlon’
Afstand: 10km hardlopen – 50km fietsen – 20km schaatsen
Kosten: €50

‘Vrijwilligers’
De wintertriathlon kan niet doorgaan zonder vrijwilligers! Bij het vrijwilligen moet je denken aan op een rustig verkeerspunt staan zodat er geen ander verkeer door kan.  Zou het je leuk lijken om (samen met iemand) te vrijwilligen?  Meld je dan aan als vrijwilliger hieronder en geef aan Jennifer door met wie je samen wilt vrijwilligen!

Wacht niet te lang want vol=vol, schrijf je hieronder in! Via deze site is er meer info te vinden over de wintertriathlon.

Inschrijven wintertriathlon

Inschrijven vrijwilliger wintertriathlon

* Vanuit ELS zullen voorafgaand aan de wintertriathlon een paar trainingen georganiseerd worden! Als je je hebt aangemeld (zowel deelnemer als vrijwilliger), neem dan deel aan de Whatsappgroep voor zowel trainingen als andere belangrijke informatie.