Let op: Het helmenbestelmoment is gesloten! Wel kan je nog je factuur van je eigen helm hieronder insturen.

 

Jaja, het is zover! De helmplicht komt steeds dichterbij en daardoor is de tijd van het helmen bestellen aangekomen. Je hebt tot 17-12-23 om via het bestelmoment je Vikinghelm te bestellen, daarnaast willen wij ook een mogelijkheid bieden om een ander type helm te kopen en hier korting op te krijgen.

Vanuit ELS is er een korting van +- 5 euro op de helmen. Hiernaast is er een mogelijkheid om een korting van 20 euro te krijgen via YER*. Dit betekent dat het logo van YER* op je helm komt en dat je je aanmeldt voor hun Talentpool. 

 

Voor de helmen zijn er twee opties:

Dé zwarte Vikinghelm
Als je de zwarte Vikinghelm zoals aangeboden bij het pasmoment wilt bestellen dan kost je dat +- 52 Euro, maar met de korting van YER +-32 Euro.

YER korting (zet bij de opmerkingen “maat S/M” of “maat L”)

 

Eigen helm
Het kan natuurlijk zijn dat je de zwarte Vikinghelm niet fijn vindt zitten, daarvoor is de tweede optie! Als je tussen 01-10-23 en 25-01-24 een eigen helm besteld, heb je ook recht op korting. +- 5 euro korting vanuit ELS en 20 euro korting vanuit YER. Om zeker te weten dat je daadwerkelijk een helm hebt gekocht vragen we je om bon/factuur te uploaden in onze Form. Hiernaast moet je ook de een van onderstaande forms invullen.

YER korting (zet bij de opmerkingen “Ik koop zelf een helm”)

 

*YER is een uitzendbureau die consultants verbindt met ambitieuze studenten, starters, professionals, experts, managers en directieleden aan toonaangevende organisaties in Nederland en daarbuiten.
Door deelname aan deze kortingsactie (€20 per helm) schrijf je je in voor de talentpool van YER en kan je – wanneer het jou uitkomt – gebruik maken van een LinkedIn check, cv check, loopbaangesprek, sollicitatietips & meer. Door je aan te melden bij de talentpool van YER ga je akkoord met de AVG.