Het is bijna tijd voor de eerste lustrumactiviteit! Na de training op vrijdag worden jullie allemaal verwacht in een schaatsbroek naast de ijsbaan met een fiets in de hand. Hier krijgen jullie geheime enveloppen die volbracht moeten worden. Ga met je groepje de strijd aan, want er wordt zeker een prijs uitgereikt aan het team wat het snelst is en/of de meeste punten weet te verzamelen. Alles is en blijft een wedstrijd natuurlijk. Reis mee door de tijd en wie weet eindig jij de avond wel met een gezellig biertje in je schaatsbroek ergens op een zeer geheime locatie.

En maak je geen zorgen over je schaatsspullen, de lustrumcommissie zorgt ervoor dat deze spullen veilig weer terug in Delft komen.

Wacht dus niet met je hieronder inschrijven want hier wil je bij zijn!

Wat: Kruistocht in Schaatsbroek
Waar: De Uithof
Wanneer: Vrijdag 20 oktober, na de schaatstraining
Kosten: Helemaal gratis!

Aanmelden voor bestaande gebruikers