Dit bericht is in betaalde samenwerking met Dimensus Beleidsonderzoek

 

Opzoek naar een leuke tijdelijke bijbaan?

Draag jij graag een steentje bij om gemeente Delft te verbeteren en ben je goed in mensen enthousiasmeren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

De gemeente Delft voert onder haar inwoners het Omnibusonderzoek uit. Inwoners kunnen digitaal meewerken aan het onderzoek of een papieren vragenlijst invullen. Omdat de burgemeester het heel belangrijk vindt dat zoveel mogelijk inwoners meewerken hebben wij als Dimensus de vraag gekregen om mensen te bezoeken die nog niet hebben meegewerkt met de vraag of ze dit alsnog willen doen. De vragenlijst kan dan op dat moment worden afgenomen of er kan een papieren vragenlijst worden afgegeven of inwoners kunnen nog digitaal meewerken.

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die in de maand november inwoners van de gemeente Delft willen bezoeken om te vragen of ze alsnog willen meewerken. Het is vooral van belang dat je inwoners enthousiasmeert om mee te werken aan het onderzoek.

Ben je nu enthousiast geworden, klik dan op onderstaande link

https://dimensus.nl/enqueteurs-gezocht/