Zondag 24 september is het weer zover, het zomerCK van ELS staat op het programma! Na zorgeloos te hebben kunnen sporten in de zomer, is dit het ideale moment om te laten zien hoe jij het aankomende winterseizoen gaat presteren of om eens een wielerbaan uit te proberen.

De clubkampioenschappen bestaan uit een hardloop-, skeeler-, en fietsonderdeel. Bij elke discipline wordt er een sprint- en een lange afstandsonderdeel gereden/gelopen. Hieronder een overzicht van de onderdelen:

  • Hardlopen sprint: 60 meter
  • Hardlopen duur: 1 rondes (1500 meter)
  • Fietsen sprint: kleine ronde met bult (430 meter)
  • Fietsen duur: Koers! 15 minuten + 3 ronde
  • Skeeleren sprint: kleine ronde met bult (430 meter)
  • Skeeleren duur: 10 minuten + 1 ronde

Het CK vindt dit jaar plaats op het wielerparcours van de Spartaan in Rijswijk van 2 tot 5. Aan het einde van de dag worden degenen die het beste hebben gedaan over alle zes de onderdelen gehuldigd met een medaille. Mocht je niet met alle onderdelen mee willen doen, dan is het ook mogelijk om je per onderdeel in te schrijven. Laat in de opmerkingen weten met welke onderdelen je mee wilt doen!

De prijsuitreiking zal bij de wielerbaan zijn. Na afloop zullen we met diegene die willen pizza bestellen. Het zal snel donker worden, dus vergeet geen lampjes mee te nemen. Ik (de wedstrijdsecretaris, red.) kijk er naar uit, ik hoop jullie ook!

Aanmelden voor bestaande gebruikers