Uitwisselingstrainingen

Dinsdag 23 mei mogen we meetrainen met Wave! Voor de triatleten onder ons een perfecte gelegenheid om die borstcrawltechniek bij te schaven. De training duurt van 22:15 tot 23:15 in het Zwembad Kerkpolder. Zorg dat je om 22:00 aanwezig bent om je om te kleden. Ik ga nog niet verklappen wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding (liefst strakke zwembroek/ badpak) mee. Een zwembril en badmuts zijn aangeraden, deze kun je ook lenen van Wave (geef dit dan even aan in de opmerkingen, want er zijn er maar 4 beschikbaar).

In dezelfde week komt Wave bij ons meedoen met de fietstraining. De training is helemaal gratis, maar geef je hieronder even op!

 

Swimrun

Krijg je nou niet genoeg van het zwemmen, dan kan je op 27 mei meedoen met de Swimrun van Wave. Hier kan je in Delftse Hout 500m zwemmen en aansluitend 5 km rennen, of ga voor de dubbele afstand. Kosten zijn 10 euro, kijk voor alle informatie op hun site.

 

Wat: Zwemles
Waar: Zwembad Kerkpolder
Wanneer: Dinsdag 23 mei, 22:00-23:15
Wat neem ik mee: zwemkleding (liefst strakke zwembroek/ badpak), evt zwembril en badmuts
Kosten: Gratis!

 

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers