Heyy jij daar! Want jahh, het is bijna weer zover! De race aller tijden zal binnenkort weer gaan plaatsvinden, namelijk de Batavierenrace. In het prachtige oosten van het land met heeeul veel gezelligheid, korte nachtjes, een onvergetelijk feestje en een stukje hardlopen terwijl je wordt aangemoedigd door je mede ELSers op de tandem! Tijdens de Batavierenrace zullen er 25 etappes worden gelopen tussen Nijmegen en Enschede waarna er ‘s avonds een van de meest epische studentenfeesten van Europa wordt gegeven. We slapen op de campus van de Universiteit Twente die wordt omgetoverd tot een camping voor alle deelnemers, supergezellig dus! De Bata vindt plaats in het weekend van 28 t/m 30 april.

Kom jij het ELS AngELS team versterken? Op 9 februari om 21.24 uur zal de inschrijving openen op deze pagina. Na het invullen van je naam word je gelijk doorgeleid naar een pagina waar je jouw etappe voorkeur kan opgeven. In de afbeelding hieronder kan je alvast koekeloeren welke etappes er zijn zodat je alvast kan nadenken over je voorkeuren. Er zijn 9 dames- en 16 herenplekken maar er geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus zorg dat je op tijd bent want we delen de etappes in met de eerste 25 aanmelders. Verder hebben we ook buschauffeurs nodig en aanmoediging is altijd welkom dus mocht je hiervoor mee willen, geef je dan ook op! We kunnen ons het bijna niet voorstellen dat iemand uiteindelijk toch niet meer mee zal willen doen met dit epische evenement, helaas heb je het niet altijd voor het kiezen. Dus mochten je helaas toch niet meer mee kunnen racen, dan kun je je nog tot en met 9 maart kosteloos afmelden. Als je je na deze datum nog afmeldt, dan moet je zelf iemand zoeken die jouw plekje in het team vervangt.

Pak die hardloopschoenen snel uit de kast en begin met trainen en dan zien we je hopelijk aan de start van de Bata op 28 april!!

Wat: Batavierenrace
Datum:
28, 29 en 30 april
Waar: Van Nijmegen naar Enschede
Kosten: +- 30 euro
Etappeindeling:

Log in om in te schrijven

Aanmelden voor bestaande gebruikers