IJspegELS hangen voor de ramen, natuurijskriebELS worden beloond en kerstjingELS klinken door de kamer. Menig huis kleurt groen door de kerstbomen en kerstlampjes verzorgen de sfeer. De gezelligste tijd van het jaar komt nu echt in zicht en dat moet ook binnen ELS gevierd worden!

Daarom presenteren de KokkerELS het KokkerstELSdiner! Een KnabbELS & BabbELS zoals gebruikelijk op dinsdag na de droogtraining, maar dan net effe anders (lees: epischer). Ruil je vieze zweetkleren om voor je chicste outfit en laat je verrassen door een heerlijk kerstdiner!

Vanaf 20:00 zullen we beginnen met het diner in de Freetown Kitchen van X. Op X kan je in de kleedkamers douchen en omkleden.

Schrijf je hieronder in en geef eventuele dieetwensen aan. Laat ook weten of je KokkerELS kan helpen met het voorbereiden van het diner.

Waar: X TU Delft, Freetown Kitchen
Wanneer: Dinsdag 20 december, 20:00
Kosten: Ongeveer 6 euro

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers