Heb jij een prangende vraag die je altijd al hebt willen stellen aan Ireen Wüst? Goed nieuws, want we zijn uitgenodigd om met een delegatie ELS-ers de opnames van het televisieprogramma College Tour bij te wonen!

In College Tour interviewen studenten onder leiding van presentator Twan Huys bijzondere gasten die naam hebben gemaakt in hun vakgebied. Dit seizoen is schaatslegende Ireen Wüst te gast. Ireen is de succesvolste Nederlandse olympiër ooit en schreef de afgelopen Winterspelen geschiedenis op het ijs, waar ze als eerste sporter ter wereld bij vijf Olympische Winterspelen op rij goud wist te veroveren. Met Ireen blikken we terug op haar imposante carrière en spreken we over welke ambities zij voor de toekomst heeft. Dit zal plaatsvinden op woensdagmiddag 11 mei bij de Ireen Wüst IJsbaan (Curlingstraat 15, Tilburg) vanaf 13.00 uur. De eindtijd is ongeveer 16.00 uur.

Wat: College Tour met Ireen Wüst
Waar: Ireen Wüst IJsbaan (Curlingstraat 15, Tilburg)
Wanneer: 11 mei 13.00 – 16.00 uur
Kosten: de reiskosten (20,16 euro met (samenreis)korting als je met de trein gaat)

Schrijf je hieronder in als je erbij wil zijn! Op 10 april moeten we de lijst met deelnemers aan de productie doorgeven.

Log in om in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers