Iedereen weet dat een 400-meterbaan het allermooiste is. Toch krijgen alle eerstejaars en hun mentoren de kans om te laten zien wat ze kunnen op een baan van 18,3 meter lang en is 1,05 meter breed (hint hint)!

Op donderdagavond 7 oktober gaan we namelijk met z’n allen naar ‘t Karrewiel! En niet om zomaar een potje te kegelen, maar voor een avondje Oranje-Pin-Bowlen. Hierbij gaat het allemaal om de oranje kegels, want als je die omver ziet te krijgen dan mag je een draai geven aan een rad met daarop allerlei mooie prijzen. Dit alles uiteraard onder het genot van de beste disco-hitjes en versnaperingen uit een frituur die op dit soort avonden op de hoogste versnelling staat te bakken. Als we uitgekegeld zijn, verkassen we naar onze vertrouwde stamkroeg om de avond mooi af te sluiten.

Om te weten hoeveel banen we moeten reserveren, hebben we een inschrijflijst gemaakt. Deze sluit op dinsdagavond 5 oktober.

Wie: Eerstejaars leden en hun mentoren
Waar: Gasterij ’t Karrewiel (Paardenmarkt 74)
Wanneer: 7 oktober vanaf 20:30 uur
Kosten: ongeveer 4 euro

 

Aanmelden voor bestaande gebruikers