Er is een email verstuurd met een uitgebreide update over de corona maatregelen, hierbij een samenvatting. Er is goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat de schaatstrainingen tot 25 oktober niet door kunnen gaan omdat X meer tijd nodig heeft om maatwerk te leveren. Het goede nieuws is dat de Uithof open blijft en dat volgens hen de trainingen in aangepaste vorm door kunnen gaan. X en de Uithof zijn in overleg om een passende oplossing te vinden.

Voor volgende week worden de volgende trainingen aangeboden:

Vrijdag 16 oktober:        Opgenomen droogtraining via de site 

Dinsdag 20 oktober:        Droogtraining a.d.h.v. een schema

Woensdag 21 oktober:        Fietstraining a.d.h.v. een schema

Vrijdag 23 oktober:        Droogtraining a.d.h.v. een schema

De trainingen kunnen in groepjes van maximaal 4 personen op eigen gelegenheid en verantwoordelijkheid uitgevoerd worden. Het schema voor de droogtraining wordt bekendgemaakt op de website om 12:00 uur op dinsdag en vrijdag. Het schema voor de fietstraining wordt bekendgemaakt op de website op dinsdagavond.

De trainingen zullen hier te vinden zijn.