Hey sportievelingen!

Ook dit jaar doen de ELS angELS weer mee aan de Batavierenrace. Jij wilt natuurlijk ook deel uitmaken van dit gave team, en dat kan! Dit jaar zal de Bata plaatsvinden in het weekend van 1 t/m 3 mei 2020. Om middernacht zal tussen vrijdag en zaterdag het startschot klinken in Nijmegen waarna in 25 etappes naar Enschede wordt gelopen. Na de finish zal hier dan één van de gaafste studentenfeesten van Europa losbarsten. Er wordt overnacht op de campus van de Universiteit Twente die speciaal voor het weekend wordt omgetoverd tot een zieke camping, wat de festivalsfeer compleet maakt. Kortom, het zal een onvergetelijk weekend worden waar je sowieso bij wilt zijn!

Om deel te kunnen nemen aan deze super epische activiteit kan je je hieronder opgeven en word je gelijk doorverwezen naar een pagina waar je jouw etappe voorkeur kan doorgeven. Let op, er zijn maar 9 dames- en 16 herenplekken beschikbaar voor het lopen, dus wees er snel bij! Daarnaast hebben we ook nog chauffeurs nodig en aanmoediging is natuurlijk altijd welkom! Mocht je buschauffeur willen spelen of alleen supporten en het feest mee pakken, schrijf je dan ook in en vul de lijst in.

Succes met trainen en hopelijk zien we jullie aan de start van de Bata in mei!

Liefs,
ELA

Log in om je in te schrijven
Aanmelden voor bestaande gebruikers