Nu het collegejaar weer begint komt er een einde aan het beperkte trainingsaanbod van de afgelopen 2 maanden en gaat ELS weer op volle toeren draaien. De week van 3 tot en met 7 september hebben we ingericht als introweek. Dit betekent dat je aan alle trainingen van ELS mee KUNT doen zonder dat je lid bent om zo kennis met ons te maken. Uiteraard mag je zelf weten naar welke trainingen je gaat en hoef je niet naar allemaal te gaan.

Dinsdag 4 september

 • Droogtraining 18:30 – 20:00, verzamelen bij de achterste voetbalvelden op Sport en Cultuur (Bij een klein grasveldje met 3 boompjes er op).
  Op de droogtraining schaatsen we als het ware op het droge. Veel balans-, techniek- en krachtoefeningen voor de benen en daarnaast hardlopen en beetje core stability. De ultieme training om een beetje fit te blijven! Hiervoor heb je alleen sportkleding en sportschoenen nodig.
 • Eten na de Droogtraining: 20:00 – 22:00, Op de boot de Corbulo, De Nieuwe Haven 5.

  Na de droogtraining eten we samen op de Corbulo. Hier kookt een groep ELSers voor de rest. Kom gezellig (en gratis!) mee-eten en een biertje doen! Reageer op deze mail als we ook voor jou een bord moeten klaarzetten.

Woensdag 5 september

 • Skeeleren 18:30 – 20:00, 17:50 verzamelen bij de Oostpoortbrug.
  Lekker skeeleren op de baan van Nootdorp. Hier fietsen we samen in een kwartiertje naartoe vanuit Delft. Alle skeelers zijn prima, maar een helm is wel verplicht. Beiden zou je misschien van leden kunnen lenen. Hiervoor hoef je alleen te reageren op deze mail.

Donderdag 6 september

 • Schaatsspecifieke fietstraining 18:30 – 20:00, 18:15 verzamelen voor de ingang van Sport en Cultuur.
  Fietsen kan zeker schaatsspecifiek! Kom kijken hoe dat is! Een racefiets en een helm zijn verplicht.
 • BorrELS vanaf 21:00 in café Willie Wort, Kromstraat 39A.
  Eens in de twee weken borrelen we in onze kroeg Willie Wort. Hier staan koelkastjes vol met speciaalbier, zijn er altijd bitterballen en is het gewoon vet gezellig. Als je een sfeerimpressie wil van ELS is dit de plek!