Now that the academic year is starting again, the limited training offer of the past will come to an end 2 months and ELS will be running at full speed again. De week van 3 up to and including 7 september hebben we ingericht als introweek. Dit betekent dat je aan alle trainingen van ELS mee KUNT doen zonder dat je lid bent om zo kennis met ons te maken. Uiteraard mag je zelf weten naar welke trainingen je gaat en hoef je niet naar allemaal te gaan.

Tuesday 4 september

  • Droogtraining (bootcamp) 18:30 – 20:00, verzamelen bij de achterste voetbalvelden op Sport en Cultuur (Bij een klein grasveldje met 3 boompjes er op).
    On de droogtraining schaatsen we als het ware op het droge. Lots of balance, technique- en krachtoefeningen voor de benen en daarnaast hardlopen en beetje core stability. De ultieme training om een beetje fit te blijven! Hiervoor heb je alleen sportkleding en sportschoenen nodig.
  • Eten na de Droogtraining: 20:00 – 22:00, Op de boot de Corbulo, The New Port 5.

    After the dry training we eat together on the Corbulo. Hier kookt een groep ELSers voor de rest. Kom gezellig (en gratis!) mee-eten en een biertje doen! Reageer op deze mail als we ook voor jou een bord moeten klaarzetten.

Wednesday 5 september

  • Roller skating 18:30 – 20:00, 17:50 gather at the Oostpoortbrug.
    Lekker skeeleren op de baan van Nootdorp. We cycle here together in fifteen minutes from Delft. All skates are fine, maar een helm is wel verplicht. Beiden zou je misschien van leden kunnen lenen. Hiervoor hoef je alleen te reageren op deze mail.

Thursday 6 september

  • Schaatsspecifieke fietstraining 18:30 – 20:00, 18:15 verzamelen voor de ingang van Sport en Cultuur.
    Fietsen kan zeker schaatsspecifiek! Come see what it's like! Een racefiets en een helm zijn verplicht.
  • BorrELS vanaf 21:00 in café Willie Wort, Kromstraat 39A.
    Eens in de twee weken borrelen we in onze kroeg Willie Wort. Hier staan koelkastjes vol met speciaalbier, zijn er altijd bitterballen en is het gewoon vet gezellig. Als je een sfeerimpressie wil van ELS is dit de plek!