Tijdens het hemelvaartsweekend van 10 t/m 13 mei is het weer tijd WheELS. Tijdens dit hoogtepunt van het zomerseizoen gaan ELS en Softijs samen naar de Belgische Ardennen voor een weekend lang wielrennen, mountainbiken en gezelligheid. Dit jaar hebben we een gloednieuwe locatie in Logne. Ons huisje, ‘Messire Waleran’, is moker idyllisch gelegen aan de rivier en heeft ruimte voor maar liefst 81 mensen. Bovendien hoeft er niemand op luchtbedden te slapen dit jaar. De kosten zullen rond de 70 euro liggen voor het hele weekend.

Om stress te voorkomen gaat de inschrijving iets anders dan voorgaande jaren. Op 5 maart, om 13:00 precies zal er een bericht verschijnen op effelekkerschaatsen.com met een inschrijving. Softijs leden kunnen inschrijven met gebruikersnaam ‘Softijs’ en gebruikersnaam ‘roodgroen’. Zodra je je hier hebt opgegeven sta je op de deelnemerslijst en kun je dus rustig ademhalen. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar een tweede pagina waar je wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen met alle informatie die wij van jou nodig hebben. Deze lijst kun je nu rustig invullen en zodra je deze hebt ingevuld is je inschrijving definitief.

De belangrijkste info op een rijtje:
Datum: 10 t/m 13 mei
Locatie: Messire Waleran
Domaine de Palogne
route du Palogne
Logne
Kosten: ongeveer 70 euro (kosteloos afmelden kan t/m 26 maart), begin april zal er 50 euro worden afgeschreven.
Inschrijving: 13:00, 5 maart 2018