Word lid bij ELS!

Ha potentiële ELSer!

Je kijkt uiteraard op onze website om wat meer te weten te komen over deze fantastische schaatsvereniging. Je bent hier op de goede plek, want op de website kan je veel informatie vinden over ELS. Kijk bijvoorbeeld bij vereniging voor de promofilm en bij foto’s voor een impressie van de sfeer. Misschien ben je tijdens de OWee al langs geweest, of is dit de eerste keer dat je kijkt of ELS wat voor je is. Hieronder komen, zodra die bekend zijn, de data van de open trainingen te staan waar je volledig gratis aan kunt deelnemen! Daarnaast hebben we een prachtige IntroductieborrELS, meer info komt binnenkort ook hieronder. Mocht je gelijk overtuigd zijn: op de website is een inschrijfformulier te vinden, stuur dat op naar onze secretaris (secretaris@dssvels.com) of stop deze in ons postvakje op het sportcentrum op de campus. Wanneer je vragen hebt kun je altijd mailen naar onze secretaris, of een belletje plegen.

 

Belangrijke data:

Introductietrainingen: nader te bepalen, reken op medio oktober

IntroductieborrELS: 4 september vanaf 18:00 en 2 oktober vanaf 18:00
De borrELS zullen plaatsvinden in het jazzcafé de Bebop (Kromstraat 33, te Delft)

De introductietrainingen vinden plaats op de Uithof in Den Haag, hier fietsen we met z’n allen op de stadsfiets naartoe. We verzamelen bij het politiebureau (op de hoek van de Jacoba van Beierenlaan en de Krakeelpolderweg), op woensdag is dit om 20:45 en op vrijdag om 18:45. Eén training per week is gratis, mocht je een tweede keer in de week komen kijken kost het je €5,00 (dit is wanneer je een sportkaart hebt, zonder kost dit €7,50). Schaatsen kun je op de ijsbaan huren vanaf €5,-, je kunt uiteraard ook je eigen schaatsen meenemen!

flyerOwee

Om deze pagina volledig te bekijken moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen inloggegevens, maar ben je wel al lid, zoek dan eerst in je mailbox met als zoekterm 'Wordpress'. Dan vind je een mail met je inloggegevens. Is dit niet het geval, stuur dan pas een mail naar secretaris@dssvels.com, maar als het goed is heeft ieder lid inloggegevens gekregen te vinden via voorgaand genoemde methode

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Reacties zijn gesloten.