Let op! Dit is alleen voor abonnementhouders op maandag

Via deze pagina kunnen abonnementhouders zich iedere week inschrijven voor de training op maandagavond. Aan de hand van het aantal inschrijvingen zal het bestuur een passend aantal auto’s regelen voor het vervoer naar de ijsbaan. We vertrekken om 20:30 uur bij het politiebureau (Jacoba van Beierenlaan).

De inschrijving sluit elke maandag om 16:00. Als de inschrijving al gesloten is maar je bedenkt toch nog dat je graag mee wil, of je kan om een of andere reden niet mee maar je bent wel ingeschreven, bel of app dan Lisa even. Mailen mag ook, dan echter geen garantie op een reactie/plek. (E: wedstrijdsecretaris@dssvels.com, T: 0630967132)

Om deze pagina volledig te bekijken moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen inloggegevens, maar ben je wel al lid, zoek dan eerst in je mailbox met als zoekterm 'Wordpress'. Dan vind je een mail met je inloggegevens. Is dit niet het geval, stuur dan pas een mail naar secretaris@dssvels.com, maar als het goed is heeft ieder lid inloggegevens gekregen te vinden via voorgaand genoemde methode

Aanmelden voor bestaande gebruikers