Maandag 21:15 – 22:30 uur

KNSB training op de Uithof. Training alleen toegankelijk voor abonnementhouders. Wil jij hier bij zijn, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris. (Voor deze training zijn de beschikbare plaatsen gelimiteerd).

Er wordt met auto’s gependeld vanaf het politiebureau in Delft, aan de Jacoba van Beierenlaan. Iedere week dien je je in te schrijven voor de training, zodat de wedstrijdsecretaris genoeg auto’s voor iedereen kan regelen. Inschrijven kan hier. Mocht je je hebben ingeschreven en toch verhinderd zijn, stuur dan een mail naar wedstrijdsecretaris@dssvels.com.

Kosten hele jaar: €137,50 (excl. vervoerskosten pendelen)

Woensdag 22:00 – 23:15

Open schaatstraining op de Uithof voor alle leden. Als ELS-lid in het bezit van een sportkaart krijg je gratis toegang tot de ijsbaan. Bij deze training zijn er trainers aanwezig voor alle niveau’s, dus kan je altijd in een groepje aansluiten.

Er zal gezamenlijk naar de Uithof gefietst worden, vertrek vanaf het politiebureau op de Jacoba van Beierenlaan. Verzamelen vanaf 20:45, vertrek om 21:00. Mocht je niet meefietsen, zorg dat je voor 22:00 op de Uithof aanwezig bent, daarna kan je niet meer mee naar binnen.

Donderdag 18:30 – 19:45

Training op eigen gelegenheid op basis van het schema van trainer Joey Asser. Wil je hieraan meedoen, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris.

Kosten hele jaar: €137,50*

* als je ook op de maandag traint is het geen €137,50 maar €88,-

Vrijdag 20:00 – 21:45

Tweede open schaatstraining op de Uithof voor ELS-leden. Als ELS-lid in het bezit van een sportkaart krijg je gratis toegang tot de ijsbaan. Bij deze training zijn er trainers aanwezig voor alle niveau’s, dus kan je altijd in een groepje aansluiten.

Er zal gezamenlijk naar de Uithof gefietst worden, vertrek vanaf het politiebureau op de Jacoba van Beierenlaan. Verzamelen vanaf 18:45, vertrek om 19:00. Mocht je niet meefietsen, zorg dat je voor 20:00 op de Uithof aanwezig bent, daarna kan je niet meer op de ELS-pas mee naar binnen.

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.