ELS  heeft op dit moment twee sponsoren die de vereniging gedurende het hele jaar ondersteunen. Deze sponsoren maken het (mede-)mogelijk dat ELS kan blijven groeien, goedkoop sportkleding aan haar leden kan aanbieden, haar eigen IUT kan organiseren en wekelijks gratis kunnen trainen op de Uithof.

Studio In Hout

Studio In Hout

Studio in Hout is een designwinkel en is gespecialiseerd in houten meubilair. Naast de mooie collectie meubels waarover Studio in Hout beschikt, kunt u hier ook terecht voor werk in opdracht, waarbij er precies naar uw wensen een designmeubel op maat wordt gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om cursussen houtbewerken te volgen om uw eigen droomcreatie te vervaardigen.

Studio in Hout en ELS hebben iets bijzonders gemeen, namelijk Brechje Vermaat. Zij is de oprichtster van ELS en eigenaar van Studio in Hout. We zijn daarom natuurlijk zeer vereerd dat we Studio in Hout onze hoofdsponsor mogen noemen.

Bent u geïnteresseerd in houten designmeubels of in workshops in houtbewerking? Ga dan naar www.studioinhout.nl voor meer informatie.

 

TU Delft

TU Delft

De TU Delft is de huissponsor van D.S.S.V. ‘ELS’. ELS is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.

 

 

Willie Wort

williewort

Naast het fanatieke sporten dat onze leden doen kunnen we om de donderdagavond terecht in de Willie Wort voor gezelligheid en een biertje. Dit uniek café biedt de ruimte voor gezellige borrels en het zult u verbazen welke heerlijke, doch onbekende bieren u hier tegen komt. Naast de altijd goed gemutste barman Paul maken de flipperkast en de jukebox de sfeer helemaal af. Als ELS-lid kun je hier ook een goede en betaalbare daghap krijgen. Voor meer informatie kun je kijken op de facebook van de Willie Wort.

 

Van Tol Sport

Een sportzaak waar u gerust langs kunt komen voor een goed advies over schaatsen, skeeleren, fietsen en mtb en skaten. Van Tol Sport heeft een grote sortering sportartikelen van een hoge kwaliteit. Voor de professional of recreant hebben zij de juiste racefiets, schaats, skeeler of loopschoen. Met 50 jaar ervaring, een goed technish sportadvies, een verrassend groot assortiment op 500m2 en ambachtelijke service zal Van Tol Sport u met de juiste sportartikelen opweg helpen.

Jan van der Hoorn

janvanderhoorn

Jan van der Hoorn is de schaats en skeelerspecialist waar je terecht kunt voor het kopen van schaatsen, skeelers en onderhoudsmateriaal, maar ook waar je jouw schaatsen kunt laten slijpen en ronden.

 

Meolease

meolease

Een wasmachine of ander witgoed huren? Dan ben je bij Meolease aan het juiste adres. Hier kun je tegen een schappelijke prijs witgoed huren zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over onderhoud, installatie en storingen.

 

Auto-onderdelen24

auto_onderdelen24.nl

Auto-Onderdelen24 is een online winkel voor auto-onderdelen. Ze beschikken over veel voorkomende onderdelen als zowel zeldzame onderdelen.

Write a Reply or Comment