Slaapfeestje NSK afstanden

Deze pagina is voor ELSers die enorm gaan presteren/shinen op het NSK afstanden in Groningen

 

In het weekend van 1 & 2 december vindt het NSK afstanden plaats in het verre Groningen. Om nu te voorkomen dat jullie lieve ELSers op straat komen te slapen, of bij een TJASser, hebben Softijs en ELS de handen ineengeslagen en een overnachting voor jullie gefixt. In het scoutinggebouw van De Jutters kunnen we na het feestje op zaterdag onze oogjes dicht doen zodat we zondag optimaal kunnen presteren. We delen het gebouw met Softijs, en aangezien ze dit jaar niet meegaan op buitenlandreis met ons, is dit de kans om je Utrechtse vriendinnetjes te zien of te leren kennen! Geef je hieronder op als je graag samen met ELS en Softijs wilt slapen. Je weet op dit moment natuurlijk nog niet zeker of je mag rijden, dus als blijkt dat je niet mag rijden, dan kun je je op het moment dat startlijst bekend wordt gemaakt nog afmelden.

Als je niet schaatsend in actie komt bij het NSK, maar wel graag wilt feesten en ELSers aanmoedigen, dan kun je je natuurlijk ook opgeven voor een slaapplek. Wedstrijdrijders hebben wel voorrang, maar als er plekken over zijn, zijn de fans van ELS natuurlijk van harte welkom!

De overnachting inclusief ontbijt zal je minder dan €12 kosten.
Er kunnen 18 ELSers mee, maar zet je vooral op de reservelijst als je te laat bent. Er kunnen namelijk nog afmeldingen komen en het aantal plekken van Softijs is ook nog niet exact bekend.


Log in om in te schrijven

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.