Shorttracken 14 januari

Op zondag 14 januari verzorgen wij een reis naar Haarlem om daar te gaan shorttracken samen met de mensen van Shorttrack Haarlem!

Zoals de naam wellicht verklapt, wordt shorttrack beoefend over een kortere baan waarbij waarbij kracht, souplesse en strategie van belang zijn om te winnen. Een dynamische sport waar je strijdt tegen meerdere rijders tegelijkertijd om wie het eerst over de streep is. Dit in tegenstelling tot de lange baan waarbij de absolute tijd van belang is.
Sowieso vet om te doen. Daarnaast is het ook een goede oefening voor je bochten op de lange baan. Alleen maar winnen dus! Das wel iets waar ELS goed in is.

We vertrekken vanaf het politiebureau met de auto om 18:45.
Shorttracken is om 20:00 bij de ijsbaan in Haarlem op de IJsbaanlaan 2 te Haarlem mocht je om eigen gelegenheid gaan. Geef dit wel even aan bij de opmerkingen.

We gaan gezamenlijk weg uit Delft. Geef je op met je naam en je schoenmaat bij opmerkingen als je geen shorttrack schaatsen hebt. Kosten zijn €7,50 en daar zit materiaal bij inbegrepen. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

 

 

Aantal deelnemers: 11
# Naam Opmerking
1. Daniël Eikelenboom Mits er een auto gaat  
2. Tim 42 
3. Joris 41 
4. Patrik Kovacik 41 
5. Chris 42,5 
6. Tjeu Peeters 41 
7. Judith 41 
8. Michiel Tjeerdsma 44 
9. Mirjam 38 
10. Else 39 
11. Patrik Kovacik Ik ga niet meer 

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.