NSK Sprint 2014

De laatste grote schaatswedstrijd van dit seizoen komt eraan: Het Nederlands Studenten Kampioenschap Sprint! Deze wedstrijd is hét moment om je krachten te meten met alle andere sprinters van studerend Nederland en een unieke kans om en NSK te rijden op de Uithof. Het is namelijk voor het eerst dat we zelf een NSK organisren, dus zorg dat je erbij bent!

Het toernooi duurt twee dagen, namelijk zaterdag 29 en zondag 30 maart. De te rijden afstanden zijn twee keer een 500 meter (één op zaterdag en één op zondag) en twee keer een 1000 meter (één op zaterdag en één op zondag). Iedereen rijdt de tweede 1000 meter, dus je hoeft je daar niet middels het klassement voor te plaatsen. Naast de wedstrijd zullen er ook andere activiteiten worden georganiseerd, namelijk een gezamenlijk diner en feest op de zaterdag en een ontbijt en lezing op de zondag.

De kosten voor het toernooi bedragen 20 euro. Als je op zaterdag mee wilt eten wordt een vergoeding van 5 euro gevraagd, toegang voor het feest op zaterdag is gratis. Je kunt ook in Den Haag overnachten, dat scheelt je een op-en-neertje naar Delft. Deze overnachting kost 7,50 euro, dat is inclusief een lekker ontbijt. Als je meedoet dien je deze kosten zo snel mogelijk, doch uiterlijk op 23 maart over te maken naar de ELS-rekening.

Alle informatie over het toernooi vind je op de site nsk.ussvsoftijs.nl, hier kun je je ook aanmelden. Als je vragen hebt kun je een mail sturen naar de organisatie via nsksprint2014@gmail.com. Je kunt ook nog op de Facebook-pagina kijken: www.facebook.com/NSKSprint2014.

Het NSK Sprint wordt mede mogelijk gemaakt door de TU Delft en georganiseerd onder auspiciën van Studenten Sport Nederland.

Write a Reply or Comment