Next Thursday, 14 January, the ELA organizes a game evening! Schrijf je in als duo en ga samen de strijd aan tegen allemaal andere ELS duo’s in een hele selectie verschillende (online) spelletjes. In verschillende breakout rooms speel je in meerdere rondes spellen waarmee je punten kan verdienen, het koppel met de meest punten aan het einde van de avond wint! Het wordt een avond vol competitie en gezelligheid, dus zorg dat je erbij bent! De avond begint om 20:30 hour en loopt via Zoom waarvan we de link donderdagavond zullen delen via Whatsapp. Voor extra gezelligheid adviseren wij als ELA om lekker met je maatje samen ergens te gaan zitten maar dit hoeft natuurlijk niet. Voor het geval dat je wel mee wil doen maar je beste schaatsmaatje kan niet, schrijf je dan alleen in en dan zullen wij je koppelen aan een andere ELSer om mee te spelen. Inschrijven kan tot woensdag 13 January 19:00 hour. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen jullie ook!

Tot donderdag en groetjes namens de hele ELA

Existing Users Log In