At ELS we have 4 members who run marathon races at national level in the Promise division. On Saturday 26 October they will visit The Hague with the marathon cup, en daar gaan wij met ELS kijken om onze rijders naar de overwinning te schreeuwen! Naast dat er ELSers rijden is het ook gewoon super vet om te kijken bij een marathon op hoog niveau! Het is namelijk een tak van schaatsen waar constant actie en spektakel is, kortom je moet het een keer gezien hebben. De Beloften divisie start om 17:45, daarvoor zullen we gezamenlijk naar de Uithof fietsen. Voordat we gaan fietsen zullen we een spandoek in elkaar klussen bij Remco, hier zullen ook snacks en drankjes aanwezig zijn. De kosten voor een toegangskaartje bedragen 5 euro.

Schrijf je hieronder in als je erbij bent! Wil je helpen met het klussen van het spanddoek? Geef dat dan even aan in de opmerkingen.

What: Marathon cup 2 kijken en Bart, Coen, JW en Roel aanmoedigen
When: Saturday 26 October
What time: Verzamelen bij het politiebureau aan de Jacoba van Beierenlaan om 16:30. Wil je helpen met het spandoek klussen? Intervene 15:00 and 15:30 bij Remco (Persijnlaan 42).
costs: ±5 euro

Login to register


Existing Users Log In