The summer holidays are flying by again and so it's almost time for the OWee. Of course the nicest skating association in Delft can also be found here! Below you will find an overview:

Parade

Op de openingsdag van de OWee rijdt ELS mee in de parade. Daar kun je tijdens het eten voor de eerste keer een GROENE glimp van ELS opvangen!

info market

On Monday 20 augustus staat ELS tussen 14:00 and 18:00 op de infomarkt in ons mooie stadscentrum. Hier heb je de eerste kans om even een babbeltje te maken met leden van ELS, je in te schrijven, of je naam op de interesselijst te laten zetten. In dit laatste geval zul je op een later moment nog extra informatie over ELS ontvangen. Zoek het groen!

Sports party

Tijdens het Sportfeest op de dinsdagavond is ELS en dus ook ELS-groen van de leden vooraan bij het podium te vinden. Hoe we dat nu al weten? Onze huisband de BeatELS treedt op tussen 22:30 and 00:00. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Sport & Cultuurmarkt

Op woensdag kun je ELS voor de laatste keer bewonderen op de Sport & Cultuurmarkt tussen 12:00 and 15:00. Je weet het inmiddels, ga op zoek naar ELS groen! Beetje zoals de foto van de infomarkt!

Conclusie: Ga altijd op zoek naar mensen in het GROEN!