ELS in de OWee

De zomervakantie vliegt weer voorbij en dus is het bijna tijd voor de OWee. Uiteraard is de leukste schaatsvereniging van Delft hier ook te vinden! Hieronder vind je een overzicht:

Parade

Op de openingsdag van de OWee rijdt ELS mee in de parade. Daar kun je tijdens het eten voor de eerste keer een GROENE glimp van ELS opvangen!

Infomarkt

Op maandag 20 augustus staat ELS tussen 14:00 en 18:00 op de infomarkt in ons mooie stadscentrum. Hier heb je de eerste kans om even een babbeltje te maken met leden van ELS, je in te schrijven, of je naam op de interesselijst te laten zetten. In dit laatste geval zul je op een later moment nog extra informatie over ELS ontvangen. Zoek het groen!

Sportfeest

Tijdens het Sportfeest op de dinsdagavond is ELS en dus ook ELS-groen van de leden vooraan bij het podium te vinden. Hoe we dat nu al weten? Onze huisband de BeatELS treedt op tussen 22:30 en 00:00. Dat ziet er ongeveer zo uit:

      

Sport & Cultuurmarkt

Op woensdag kun je ELS voor de laatste keer bewonderen op de Sport & Cultuurmarkt tussen 12:00 en 15:00. Je weet het inmiddels, ga op zoek naar ELS groen! Beetje zoals de foto van de infomarkt!

Conclusie: Ga altijd op zoek naar mensen in het GROEN!

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.