Coaches gezocht!!

Als je een slechte wedstrijd schaats ligt dat natuurlijk nooit aan jezelf. Je bent lid bij ELS, oftewel je bent een Epische-heersch-baas. Het kan niet aan jou hebben gelegen. Het lag natuurlijk aan het ijs of het materiaal of de coach.

Dat laatste punt willen wij verandering in brengen door ELSers te laten coachen. Juist ja, een ELSer die een ELSer coacht. Als dat geen PR’s oplevert dan was er die dag ijs om van te janken of raak je aan nieuwe schaatsen want de coach is awesome net als jij.

Als coach neem je voor de wedstrijd samen met de rijders door welke tijd ze willen rijden en vervolgens samen een tijdschema opstellen passend bij de schaatser. Tijdens de ritten geef je ronde tijden door en schreeuw je wat aanwijzingen door waar de schaatser op moet letten.

Aanstaande zaterdag 23 oktober is het Lange Afstanden IUT en NSK Massastart in Nijmegen en we zoeken nog een paar ELSers die als coach mee willen. Lijkt het je leuk om mee te gaan als coach meld je dan hieronder even aan. Als coach ben je natuurlijk ook van harte welkom op de afterparty in Nijmegen!

Aantal deelnemers: 2
# Naam Opmerking
1. Bart zaterdag 23 oktober niet, de rest van de iutees en nskaas wel 
2. Judith  

 

Write a Reply or Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.