Let’s go

Super leuk nieuws! Afgelopen jaar hebben wij met volle teugen genoten van onze avonturen in Frankrijk, en raad eens? We gaan nog meer te gekke herinneringen maken! Tromgeroffel alsjeblieft… dit jaar gaan we naar het prachtige SchwarzELSwald in Duitsland! Hier zullen we genieten van de adembenemende bergen, de spectaculaire uitzichten en natuurlijk niet te vergeten: fantastische feesten! Heb je de presentatie gemist? Geen probleem, klik hier voor de slides en laat je overtuigen van deze onvergetelijke trip!

 

Reisdatum en -planning

De zomerreis staat gepland voor de eerste week van de zomervakantie, namelijk van 1 juli tot 9 juli. Ons avontuur begint op zaterdagochtend, wanneer we vanuit Delft vertrekken. We reizen in meerdere auto’s en hebben een bakbus voor alle fietsen. Aan het begin van de avond arriveren we op onze accommodatie, waar we de rest van de week zullen verblijven. Op zondag 9 juli keren we weer terug richting Delft. De exacte vertrektijden en opstaplocaties volgen in een later stadium. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke week vol avontuur!

Accommodatie

Tijdens onze zomerreis verblijven we in één prachtige accommodatie, speciaal geselecteerd voor ons gezelschap van 35 personen. De accommodatie biedt een totaal van 11 kamers, zodat we allemaal van een comfortabel verblijf kunnen genieten. Zoals bij onze vorige zomerreis het geval was, zal er gezamenlijk worden gekookt. Dit is niet alleen gezellig en goed voor de groepsdynamiek, maar ook een geweldige manier om nieuwe gerechten te ontdekken en te genieten van lokale smaken. We kijken er nu al naar uit om samen te koken en te genieten van de culinaire hoogstandjes die we tijdens onze reis zullen ontdekken!

Kosten en Betaling

Kosten voor deze nu al epische reis zijn begroot op 245,- pp. Dit is inclusief onvoorziene kosten, dus de kans is aanwezig dat het bedrag achteraf lager uitvalt. Let op, de kans is aanwezig, dit kunnen we je dus niet garanderen. Zoals gebruikelijk betaal je voor een totaalpakket: het vervoer op en neer, je onderdak ter plaatse, eten/drinken (inclusief alcoholische versnaperingen).

Ook zullen er mogelijkheden komen voor het ondernemen van activiteiten buiten het fietsen, deze vallen buiten de begroting en moet je dus apart betalen. Natuurlijk worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. Er wordt momenteel gekeken naar een mini-stedentrip, wijnproeverij, wandeling, mountainbiken, als je meer suggesties hebt kun je de commissie altijd contacteren.

Omdat ELS verschillende dingen moeten voorschieten, wordt er een aanbetaling van €200 ,- gevraagd. Houd daar dus rekening mee.

Reisverzekering en Algemene voorwaarden

De reizen die de AirmELS organiseert zal altijd op risico worden gecontroleerd en proberen we het risico zo klein mogelijk te houden. Echter is het mogelijk dat er altijd dingen gebeuren met overmacht. Mocht je er vragen over hebben dan kan je altijd mailen naar secretaris@dssvels.com.

Inschrijven en Afmelden

De inschrijving is open van 5 mei 12 uur tot 13 mei 23:55 uur. Het maximale aantal deelnemers is nu 35 personen. Om je in te schrijven moet je inloggen met een ELS account. De inschrijving gaat op dibs basis.

Zoals gebruikelijk gaat het hard met de inschrijving. Ben je te laat? Balen, maar schrijf je dan vooral in op de reservelijst als je wel mee wilt. Mocht iemand zich afmelden dan komt er namelijk een plekje vrij. Dus schrijf je vooral in!

Je hebt tot 12 mei 23:55 om je af te melden zonder kosten. Mocht je je na meer dan een week toch willen afmelden, dan kan dat alleen als er iemand is die in jouw plaats mee kan. We gaan het aantal deelnemers niet naar beneden bijstellen. Als er niemand in jouw plaats mee kan, zul je helaas moeten betalen voor alle kosten die wel voor jouw worden gemaakt (denk vooral aan accommodatie en vervoer).

Mocht je nog vragen hebben, spreek dan even iemand van de AirmELS aan of stuur een mailtje naar airmels@dssvels.com.

Inschrijflijst

Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden van afmelden. Zet je voornaam en achternaam in de lijst.

Aanmelden voor bestaande gebruikers